potworna niesprawiedliwosc spotkala k@tk@ ...... slowa tu nie sa zadna pociecha.. wszystko boli... ale najwazniejsze by nie tracila wiary, by nie byla sama. by czula wsparcie rodziny i nasze...
leos zasnal po 19-tej i jak na razie spi .. ufff
oby juz nie plakal. ten moj maluszek kochany...
na jutro umowilam sie z kumpela. robimy wyprawe do mothercare. wlasciwie najdalej polozony sklep ale i taak dla nas to nie problem. bo my lubimy łazic czy to slonce czy plucha. a razem zawsze razniej.. zwlaszcza z kolorowymi wozeczkami wypelnionymi maluszkami hihi
to tak zeby dnia nie zmarnowac hihi
wczoraj leniuchowanie to teraz do konca tygodnia musi byc plan zeby dola nie zlapac. a mozna w taki deszczowy dzien.. hihi
takze jak nie zawitam jutro przed wyjsciem to potem wpadne hihi
a u nas poczta strajkuje.. i jaa wciaz nie doczekalam sie mojej nieszczesnej karty, wrrrrrrrrrrr
angielska organizacja wrrrrrrrrrr
[ Dodano: 2007-10-10, 00:03 ]
kamila dobrze ze kupka wreszcie wyszla..
moze skorzystaj z rad lucy. wydaje sie dobre
jak leos kiedys mial problemy z brzuszkiem to tez dawalam herbatke hippa i od razu ulzylo
pewnie tomek oswoi sie z woda nastepnym razem.. zobaczzysz jeszzcze bedziesz musiala na sile go z wody wyciagac hihi
moj leos tez uwielbia pluskanie a na basenie moze byc roznie..
dzis chcialam sie z nim kapac w wannie plenej wody ale przez to marudzenie nie bylo szans
ale jutro musze hiih
bedzie zabawa
nasz kurs ma sie zaczac za 3 tyg. trwa 7 tyg,
ale na razie instruktorka musi potwierdzic ... jest duzzo chetnych i chce otworzyc dodatkowa sesje...
wiec mysle ze i dla nas miejsce sie znajdzie
[ Dodano: 2007-10-10, 00:04 ]
lucy23 pisze:a oliver zasnal po 20 jestem w szoku,mam nadzieje,ze bedzie spal do rana
super.. oby spal jak najdluzej
a ciekawe czy leon bedzie spal jak zwykle do pozna.. skoro tak wczesnie zasnal/ hmmm zobaczymy