iwonap, bawcie sie dobrze
Luli na pewno da sobie rade i w samochodzie i w samolocie
Mama_Kingi, oj kasy trzeba....ale najgorsza jest ta biurokracja...zeby uzyskac jeden papier trzeba sie niezle nachodzic po urzedach
baboski milego weekendu

, jest zimno i wiatr wieje, okropnosc!
  , jest zimno i wiatr wieje, okropnosc! Gabi też jest chora
 Gabi też jest chora  Ma epi.Przy wypisie chciano dać odrazu leki ale po rozmowie z lekarką doszłyśmy do wniosku,że przecież takie leczenie nie jest obojętne dla organizmu,ma dużo skutków ubocznych ,które widzę u zuzi,i postanowiłyśmy poczekać do kolejnego incydentu,mam nadzieję,ze on nigdy sie jednak nie pojawi i nasza Gabcia nie będzie musiałam brać zadnych leków
 Ma epi.Przy wypisie chciano dać odrazu leki ale po rozmowie z lekarką doszłyśmy do wniosku,że przecież takie leczenie nie jest obojętne dla organizmu,ma dużo skutków ubocznych ,które widzę u zuzi,i postanowiłyśmy poczekać do kolejnego incydentu,mam nadzieję,ze on nigdy sie jednak nie pojawi i nasza Gabcia nie będzie musiałam brać zadnych leków 
 całe czerwone i białe bąble jak po poparzeniu pokrzywą
 całe czerwone i białe bąble jak po poparzeniu pokrzywą  swędziało ją i może i piekło.Co to???
 swędziało ją i może i piekło.Co to???  Byłam w szoku chyba ją coś pogryzło,poszłam przetrzepać łóżęczko-wróciliśmy do niego żeby dodatkowo nie stresować Gabi,przetrzepałam pościel a tam........pająk!!!
 Byłam w szoku chyba ją coś pogryzło,poszłam przetrzepać łóżęczko-wróciliśmy do niego żeby dodatkowo nie stresować Gabi,przetrzepałam pościel a tam........pająk!!!  

zwykły,mniejszy z tych grubszych ...szok
 zwykły,mniejszy z tych grubszych ...szok  pogryzł ja albo poparzył włoskami na nogach albo plótł sobie w jej piżamce pajęczynę
 pogryzł ja albo poparzył włoskami na nogach albo plótł sobie w jej piżamce pajęczynę  
  Mała dlatego wybudiła się i marudziła.Dałam leki zuzi na alergię i posmarowałam maścią elocom na alergię ale nie przestało schodzić,wręcz przeciwnie,rozchodziło się po całych nogach i rękach...
 Mała dlatego wybudiła się i marudziła.Dałam leki zuzi na alergię i posmarowałam maścią elocom na alergię ale nie przestało schodzić,wręcz przeciwnie,rozchodziło się po całych nogach i rękach...  

Zaczęłam strasznie mocno myśleć,dzwonić na pogotowie?...posmarowałam znowu tą maścią to co sie nowe pojawiło ale dopiero po czasie doszło do mnie,że muszę jej przecież wywalić tą piżamę bo jeśli plótł pajęczynę to ona jest na piżamce,nie była widoczna ale musiała być bo jak zdjęłam piżamę to od razu zaczęlo wszystko zanikać.
 Zaczęłam strasznie mocno myśleć,dzwonić na pogotowie?...posmarowałam znowu tą maścią to co sie nowe pojawiło ale dopiero po czasie doszło do mnie,że muszę jej przecież wywalić tą piżamę bo jeśli plótł pajęczynę to ona jest na piżamce,nie była widoczna ale musiała być bo jak zdjęłam piżamę to od razu zaczęlo wszystko zanikać.  

a nawet nie chcę myśleć co mogłoby się z nimi dziać po ukąszeniu osy
 a nawet nie chcę myśleć co mogłoby się z nimi dziać po ukąszeniu osy 

no ale czasami to tylko w taki sposób mam chwilę spokoju
 no ale czasami to tylko w taki sposób mam chwilę spokoju   

Biedactwo na tyle ''zwierząt'' jest uczulona...
 Biedactwo na tyle ''zwierząt'' jest uczulona...   a z tym pająkiem to szok normalnie
 a z tym pająkiem to szok normalnie  nigdy nie słyszałam,żeby ktoś był na pająki uczulony...
 nigdy nie słyszałam,żeby ktoś był na pająki uczulony...  biedactwo
 biedactwo  Ucałuj malutko ode mnie
 Ucałuj malutko ode mnie 
 Takze nie jest tak najgorzej hihi
 Takze nie jest tak najgorzej hihi 

)
 ) 
  ale jakoś zła nie byłam ,choć zmęczona to tak miło spać ze stópkami dziecka na dziobie
 ale jakoś zła nie byłam ,choć zmęczona to tak miło spać ze stópkami dziecka na dziobie  
 Mala Nicole jeszcze spi takze musze ja do wozka przelozyc i moze mam nadzieje sie nie obudzi
 Mala Nicole jeszcze spi takze musze ja do wozka przelozyc i moze mam nadzieje sie nie obudzi   
  Jakos sie ulozy wszystko
 Jakos sie ulozy wszystko   
  Pozatym to bardzo lubi inne dzieci i sie z nimi bawic jest taka otwarta i towarzyska i lubi ludzi i idzie do kazdego chociaz nie do kazdego to zalezy od malutkiej
 Pozatym to bardzo lubi inne dzieci i sie z nimi bawic jest taka otwarta i towarzyska i lubi ludzi i idzie do kazdego chociaz nie do kazdego to zalezy od malutkiej   

Ok to ja uciekam do mezusia dalej go boli krzyz ale juz mniej i jutro idzie do pracy
 Ok to ja uciekam do mezusia dalej go boli krzyz ale juz mniej i jutro idzie do pracy   Niewiem boje sie i martwie sie o niego ale moj maz mysli ze to jakies muskle go bola i ze niby mu przejdzie a jak mu nie przejdzie to bedzie musial zrobic specjalne badania mam nadzieje ze mu to minie.. oh czas pokaze Zycze wam milej nocki i dobranoc do jutra a juz jutro jade z mezem do mojego ginekologa i zobacze sobie moja fasolke albo groszka na USG i byc moze bedzie juz widac czy to bedzie on czy ona.. zobaczymy jutro Pozdrawiam i papa do jutra dobrej nocki
 Niewiem boje sie i martwie sie o niego ale moj maz mysli ze to jakies muskle go bola i ze niby mu przejdzie a jak mu nie przejdzie to bedzie musial zrobic specjalne badania mam nadzieje ze mu to minie.. oh czas pokaze Zycze wam milej nocki i dobranoc do jutra a juz jutro jade z mezem do mojego ginekologa i zobacze sobie moja fasolke albo groszka na USG i byc moze bedzie juz widac czy to bedzie on czy ona.. zobaczymy jutro Pozdrawiam i papa do jutra dobrej nocki  Pozatym to bardzo lubi inne dzieci i sie z nimi bawic jest taka otwarta i towarzyska i lubi ludzi i idzie do kazdego chociaz nie do kazdego to zalezy od malutkiej

Ok to ja uciekam do mezusia dalej go boli krzyz ale juz mniej i jutro idzie do pracy
 Ok to ja uciekam do mezusia dalej go boli krzyz ale juz mniej i jutro idzie do pracy   Niewiem boje sie i martwie sie o niego ale moj maz mysli ze to jakies muskle go bola i ze niby mu przejdzie a jak mu nie przejdzie to bedzie musial zrobic specjalne badania mam nadzieje ze mu to minie.. oh czas pokaze Zycze wam milej nocki i dobranoc do jutra a juz jutro jade z mezem do mojego ginekologa i zobacze sobie moja fasolke albo groszka na USG i byc moze bedzie juz widac czy to bedzie on czy ona.. zobaczymy jutro Pozdrawiam i papa do jutra dobrej nocki
 Niewiem boje sie i martwie sie o niego ale moj maz mysli ze to jakies muskle go bola i ze niby mu przejdzie a jak mu nie przejdzie to bedzie musial zrobic specjalne badania mam nadzieje ze mu to minie.. oh czas pokaze Zycze wam milej nocki i dobranoc do jutra a juz jutro jade z mezem do mojego ginekologa i zobacze sobie moja fasolke albo groszka na USG i byc moze bedzie juz widac czy to bedzie on czy ona.. zobaczymy jutro Pozdrawiam i papa do jutra dobrej nocki  

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość