Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

14 paź 2007, 21:54

oki doki spadam ............. bo rano trzeba wstac ........ :ico_spanko: :ico_spanko:

a ja w miedzy czasie prosze o klik
tutaj http://s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53994

i tutaj
http://kulka.act4trees.com/

i tutaj www.pajacyk.pl

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

14 paź 2007, 21:54

też mam taką nadzieję że może się ułoży ale coś mi się wydaję zę ten mój mąż jest po prostu niedojrzały... jak mu stuknie 40 to może wtedy przejrzy na oczy ale to jeszcze 16 lat czekania...

[ Dodano: 2007-10-14, 21:55 ]
no ja też uciekam bo jaśnie pan do dziecka jak na złaść pewnie nie wstanie... napisze jutro jak było...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

14 paź 2007, 22:02

:ico_brawa_01: dla wszystkich zębaczy...a dzis dla Karolka szczegolnie! :-D

my jednak na dlugo pozostaniemy z bezzebnym usmiechem ..ktory i tak uwielbiamy :-D :ico_brawa_01:

Kate...przykro mi bardzo...wiesz jak tak czytam to stawiam sie w takiej sytuacji i zaraz widze jak placze...pamietaj ze zawsze mozesz sie wygadac a my w miare mozliwosci pomozemy!!!!Mati przyjęty :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Gosia...no bossssski Hubcio... :ico_brawa_01: i tez tak sie rwie do laptopa...Maya ma to samo...i ostatnio mialam ja na rekach jak gadalam z mamą na skypie to mi poslinila caly mikrofon :ico_szoking:

Zborra...ty powaznie mowisz ze Hania siedzi??bez pomocy,sama?nie przewraca sie?to zdaje sie ze jest pierwsza a Ty sie nie chwalilas!!! :ico_szoking: :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2007, 22:20

anza ty sie nie martw ze twoja Igusia sie nie przekręca itp bo Mili też nie, choc ja przypuszczam ze zastała sie przez ta rozworke, ale siedziec siedzi jak ja podtrzymuje za rączki, ale to byłoby bardzo dziwne gdyby siedziała juz sama :ico_noniewiem: wrecz niemozliwe :ico_noniewiem:

kate, powiem ci szczerze ze, ta ktora trafiła na 24 letniego dojrzałego faceta to ma cholerne szczescie...bo z reguły ten wiek nie ma nic wspolnego z odpowiedzialnoscia i dojrzałoscia do rodziny...czasem jak czytam co piszesz to mam wrazenie jakbym czytała siebie..bo u nas to podobnie było...treningi, mecze a potem jakies zakonczenia w klubie i inne wypady itp ale niestety :ico_nienie: ze mna takie numery, a tym bardziej teraz gdy jest Mili, no coz ja tez miałabym ochote na jakies rozrywki, ale nie moge sobie na nie pozwolic, wiec czemu ty masz?? no ja jestem akurat taka, ze sie buntuje jak mi cos sie nie podoba i nie przeszkadza mi sie nie odzywac nawet pare dni, jesli wiem ze ja mam racje... ale ty chyba taka nie jestes?!!?
Jesli chodzi o A. to w nocy sie nie czepiam, bo juz mi to weszło w krew, ale w dzien...dlaczego miałby mi nie pomagac jak jest wdomu, tak samo jak ja ja nosi, zabawia it, ostatnio nawet jak sobie ucinałam drzemke to przebrał ją i nie przeszkadzał mi w odpoczynku :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-10-14, 22:23 ]
ząbki, ząbki,a co to takiego..u nas jeszcze daleko do tego..chyba..nic nie wyczuwam..zelu jeszcze nie uzywałam...ale nawet nie wiem kiedy miałabym go uzywac...

gosia Hubercicho wam sie udało!!nie dziwie sie ze juz tak pzresuwa sie po podłogach, bo usi byc z niego silny chłopak..

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!

14 paź 2007, 22:26

ladybird23, dzięki za słowa otuchy :-D

a ja miałam dzisiaj przypływ ciepłych uczuć do R jak rano Iga się obudziła a on wstawał do pracy i wziął ją do drugiego pokoju żebym mogła sobie jeszcze pół godzinki dospać ach ten mój mężo kochany :ico_wstydzioch:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2007, 22:37

anza na to mój chyba by sie nie zdobył...

[ Dodano: 2007-10-14, 22:55 ]
hop hop a tu juz dzis nikt nie zajrzy...??
ja patrze na " gotowe na wszystko" i musze powiedziec ze ten odcinek mnie strasznie zaskoczył, jeszcze nie bylo takiego tragicznego odcinka..

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 paź 2007, 23:02

No w końcu przeczytałam i co mi najbardziej utkwiło w pamięci???
1. Prześliczne zdjęcia rodzinki Pani GLIZDUNI
2. Smutna sytuacja u kate - myślę, że może dasz radę i jakoś wychowasz tego swojego męża.
3. Wspaniały Hubcio - duże chłopisko faktycznie. :-D
4. KUlka dziękujemy za pysznego gofra!!!
5. anza, mój Kacper nigdy się nie przekręcał na brzuszek, on poprostu usiadł w piątym miesiącu - więc jest to możliwe - a w dziesiątym wstał i poszedł :-D więc nie smuć się z tego powodu.
6. Zbora masz tą teściową, a niech to, do studni ją :-D

Więcej nie pamiętam, przepraszam, ale i tak Was wszystkie kocham!!! Jeszcze tylko KUleczce poklikam i lecę spać. Dobranoc i do jutra!!!

Awatar użytkownika
anza

14 paź 2007, 23:02

no mój R jest na prawdę super i jak jest w domu to zajmuje się Igą na równi ze mna a może nawet więcej żebym odpoczęła po tych dniach kiedy go nie ma do 21.30... i gotuje i sprząta jak potrzeba - ech nie mam na co narzekać jeśli o niego chodzi
i jak Kate pisze że woli gdy jej męża nie ma to mnie się to w głowie nie mieści (chociaż rozumiem dlaczego tak jest) bo ja cały czas tęsknię za R i uwielbiam z nim czas spędzać
ale żeby nie było tak słodko to mamy trochę innych problemów...
więc tak to jest każdy ma coś...

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2007, 23:09

No no no brawa dla ząbkująco-polerująco-siedzących maluchów :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

My jeszcze mamy czas... w końcu jesteśmy z końca maja... prawie :ico_oczko:

Gosia super rodzinka :-D :ico_brawa_01: nie ma jak to wejść dużemu na głowę co nie??? :-D

Kulka, ale Jakub też chyba bardzo podobny do Filipa :-) tak mi się wydaje... :-D

Kate ojojoj :ico_olaboga: no nie ciekawie ten dialog wyglądał... :ico_pocieszyciel:
Ale fakt nie możesz ulegać... wiem jest trudno... docierać się... :ico_noniewiem:
ale on nie ma prawa tak cię traktować... i powinnaś mu to głośno powiedzieć. Poprostu, że się na to nie godzisz i tyle ... że on kończy z tobą rozmawiać... no przepraszam... i może za chwilę wyśle cię do konta... :ico_olaboga:
Sorry, ąle się wkurzyłam... i jest mi smutno, że faceci... którzy trafiają na fajne babki, nie potrafią tego docenić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zbora..................... UlaMisiula już chodzi !!!!!!!! Jutro wkleję fotki :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 paź 2007, 23:10

anza, wiesz ja myślę, że czasami te "inne" problemy jeszcze bardziej zbliżają do siebie. Ja też nie wyobrażam sobie życia bez mojego Sikora i tęsknie za nim nawet jak wyskoczy do sklepu. To dlaczego jeszcze tu siedzę :ico_oczko: skoro on już trzy razy tu do mnie zaglądał :-D. BO ZA WAMI TEŻ TĘSKNIĘ.
kate mam nadzieję, że jednak jakoś się między Wami poukłada, wiadomo że czasem człowiek się złości, czasem pokłóci, nawet w najlepszych małżeństwach to się zdaża, ważne by umieć się pogodzić i osiągnąć jakiś kompromis.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”