Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2007, 20:21

Massumi u mnie to samo :-D z tym, że dziecię jedno...no i ja już przeczytałam...

Kamizela ślicznie wyglądasz!!!

Maya jak zwykle cukiereczek i kokietka...Jagódka piękna laska! śliczne ubranko, no i też pozuje jak gwiazda filmowa! :ico_brawa_01:

Mamo_Dominika brawa za chrzciny, teraz czekamy na zdjęcia królewny!

Ale narobiłyście smaka tymi naleśnikami... :ico_olaboga: a co ja zjem? chyba warzywka na patelnię na mnie jeszcze gdzieś czekają...

Ladybird23 to nie zazdrość, tylko rób ro samo. polecam! :-D ja na pewno powtórkę dziś robię :-D

Młoda prze 14mnie pocyckała troszkę, potem wsunęła potrawkę z ziemniakami i królikiem, a potem już J objął stery. No a ona w ogóle dziś śpioch, po ważeniu spała 3godziny, a potem jeszcze 2po południU! :ico_szoking: potem zjadła kaszkę, mleczko...bawiła się...
U mnie w pracy nuda, więc udało mi się uciec wcześniej. No i całe szczęście bo musiałam młodą szybciej kąpać. Ale się dziś rechotała...gwiazda moja...
Lecę coś zjeść, polukać na debatę, a potem na szymona majewskiego...A potem... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2007, 20:28

Jak się uśmiechałam to brzydko wyszłam :-D :-D

Kupiłam dziś małemu od znajomej znajomej :-D kurtkę Wójcika za 60 zł i ogrodniczki H&M ze Snoopim za 40 zł - cuda :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2007, 20:30

Kamizela :ico_brawa_01: foty, foty, foty..

Zapomniałam...KUlka...oddaj choć jednego!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2007, 20:31

Fotki będą jutro-obiecuję :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2007, 20:32

zborra pisze:Lecę coś zjeść, polukać na debatę, a potem na szymona majewskiego...A potem...
Ty DIABLIOCO WCIELONA !!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D

Kamizela.... czyli pasemka doszły ciemne tak? Czy nożyczki też ? Bo w kucyku zawsze byłaś, więc.... ładnia ładnie :ico_haha_02:

A i dla MaYeczki naszej zagramanicznej :-D najlepsze życzenia ukończenia 5 miesiąca... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Obrazek

My dziś odwiedziliśmy w końcu ortopede i z Uli bioderkami na USG ok a ręcznie tak sobie tzn. w ćwiczeniu na żabką nie rozkłada zupełnie nóżek... :ico_noniewiem: ale pani doktor stwierdziła, że taki jej urok... :ico_noniewiem: i że więcej już nie musimy się u niej pojawiać :-)

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

15 paź 2007, 20:40

hejki ja też jestem :-D

kamizela, :ico_brawa_01: za fryzurę i zakupy!!!

Maya jest śliczna!!!
Jagódka cudna i uśmiech rozbrajający :-D

Zbora :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i no comment :ico_oczko: :-D

Sikorka no weź przestań z tym jedzonkiem bo normalnie obślinię klawiaturę!!! ...ale czekam na przepis po meksykańsku :-D a leczo uwielbiam ale na to żeby z naleśnikami to nie wpadłam :ico_szoking:

qrcze to już chyba tylko ja z chrzcinami zostałam :ico_olaboga: cóż ...

dziewczyny ja już nie wiem co ja mam zrobić żeby ta moja dziecina zaczęła pić z butelki i żeby zjadała więcej ze słoiczków :ico_olaboga: 20go listopada wracam do pracy a ona wciąż na cycu cały dzień i nie wychodzi mi coś doprowadzenie do tego żeby jeden posiłek chociaż zastąpić zupką czy obiadkiem... dziś zjadła ponad pół słoiczka szpinaku z dodatkiem kaszki manny ale potem jak ją do cyca przystawiłam to piła aż jej się uszy trzęsły, normalnie tak jak zwykle ani krócej ani mniej chyba :ico_noniewiem:
ja już nie wiem co to będzie....

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2007, 20:45

:-D :-D Zrobiłam dziś jasne pasemka, ale właśnie na fotce to dupa-nic nie widać :-D Jestem blondi :-D :-D I skróciłam kłaki bo miałam za długie.

Mój synek też po słoiczku doi cyca :-)

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

15 paź 2007, 20:48

och ......... tez bym cos zjadła ale tzrymam sie twardo :)))

no i dla solenizantki Obrazek

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

15 paź 2007, 20:48

moje dziecię już śpi od 40 min, ostatnio zauważylam że robi sobie coraz dluższą przerwę pomiędzy ostatnim spaniem a kąpaniem, wcześniej zawsze spał co 2 godz a teraz jak go położyłam o 13 to spał 2 godz, a później to już nie w głowie mu było spanko i czekał na kąpiel, a dziś nauczył się krzyczeć, po prostu szok jakby go obdzierali ze skóry, krzyczy a potem się śmieje, wariat jeden,
Mayeczka śliczna panna i oczka cudne, Kamizela ładna fryzurka ale nie gadaj że brzydko wychodziśz jak się uśmiechasz, dawaj foty tym razem z pięknym uśmiechem poproszę, a Wiktorek ładny chłopczyk i oczęta po mamusi cudne,
Massumi super że wszystko ok z bioderkami, a pożegnałaś ładnie panią doktor??? na zawsze :-D
Jagódka też modelka, piękne te nasze majowe dzieci.... :-D :-D :-D

ja z T nie gadam, nawet jeść musiał sobie zrobić sam, mam to w nosie, zobaczymy jak długo tak będzie, już niedługo I rocznica ślubu... a jeśli się nie pogodzimy... jakoś to będzie...

[ Dodano: 2007-10-15, 20:53 ]
Anza szpinak ze słoiczka??? napisz mi jakiej firmy...i czy ta kasza manna to już tam była czy sama dodałaś, a jeśli sama to jak ??? wiem glupie pytanie, no ale się zastanawiam czy ugotowałaś kaszę manną na wodzie i tak dodałaś...???? moja łepetyna coś ostatnio przeciążona :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2007, 21:03

a Mili dalej :555:
:ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”