hey kochane mamuski!!!
ja troszke padnieta,ale musialam wpasc i poczytac co tam u Was!!!
Zubelek nasza
Marta to dobra wrozka
super,ze juz agencja znaleziona,na pewno szybko praca sie znajdzie!!!ciesze sie,ze z dziewczynkami lepiej i ze Zuzia sie lepiej czuje,na pewno tesknila za przedszkolem,dobrze,ze ja wyslalas...
Madziorka zdjecia bombowe,a te jak
Leos lezy w lisciach i zaglada zza drzewa superranckie,takei fajne kolorki!!!!A te blizniaki chyba agenci nie z tej ziemi tak mi sie cos wydaje,pewnie ich rodzice maja z nimi wesolo w domku!!!co do Birmingham to mi sie tez podoba tylko ze wzgeldu na zakupy,bo jako miasto nie bardzo,centrum jeszcze jako takie,ale obrzeza brzydkie i szare i wedlug mnie bardzo brudno,na ulicach leza smieci...u nas w Stafford 100 razy czysciej..ale wiadomo czy wieksze miasto tym wiecej pewnie smieca i ciezko z tym...ogolnie fajnie jest sie tam wybrac na zakupy,ale mieszkac bym tam nie chciala za bardzo..choc pewnie sa tez fajne jakies czesci ..bo ja nie widzialam za duzo..
Gosia wiem wiem pokrecilam w tym poscie moim..hihih tak przeprowadzamy sie na bank...nie wiem jak ja sie spakuje....chyba bede 2 tygodnie to robic,ale pozbede sie troche niepotrzebnych rzeczy jak to przy przeprowadzce bywa...hihih
Jak tam gotowa do
Tomusia urozinek???
Lucy ten rejestrator oddechu to takie urzadzenie co wyczuwa czy dziecko oddycha z tego co sie orientuje..a z pomoca niani tylko slyszysz czy dziecko placze w lozeczku,ale oddechu juz nie wyczuje..tak przynajmniej mi sie wydaje..
Lucy ale dobra z Ciebie zoneczka!!!!sniadanko..mniam mniam..
Co do pieluszek to ja uzywam tylko pampers active fit w fioletowym opakowaniu,jak dla mnie sa najlepsze,w Pl ich nie ma w sprzedazy,tylko raz znalazlam przez przypadek chyba rzucili do supermarketow...
sprobowalam huggisow tych z Kubusiem puchatkiem,ale dla mnie sa bardzo sztywne jakies i mi nie pasuja..
Emilka 1000 buziaczkow dla Nathusia!!!!Duzo zdroweczka i szybkiego zabkowania!!!!!
Beatka ja urodzilam 10 dni po terminie i mialam czysciutenkie wody!!!!Nie martw sie na zapas,na pewnie wszystko bedzie dobrze!!!
Gdzie nasza
Kasiula Skarpeta???teraz to juz mi podpadla na calej lini i zaraz ja pomecze smsem,ze nas zaniedbuje na maxa!!!!!
Dziewczyny my wrocilismy z Birmingham po 20,Vinee nawet byla grzeczna,choc wyrywala sie i fotek nie chciala sobie zrobic moj diabelek..bylismy w hinduskiej temple(kurcze nie wiem jak to przetlumaczyc...swiatynia brzmi smiesznie a kosciol tez,wiec zostane przy oryginale)
pogoda byla wyjatkowo ladna i cieplo w porownaniu z ostatnimi dniami
Wklejam pare fotek...i szybko ide szamac jedzonko,bo Bablu wlasnie przywiozl z restauracji..mielismy isc zjesc wlasciwie tam,ale jestesmy padnieci i zdecydowalismy sie przywiezc do domu i wybyczyc sie przed telewizorem