kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

16 paź 2007, 09:42

Lady nie wiem jak u Was bo u mnie zimno, może zrób mężowi herbatkę zeby się nie rozchorował, jak będzie te płytki kładł...

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 paź 2007, 09:48

Witajcie
Wczoraj czekałam wieczorem aż mąż zwolni komputer i niestety usnęłam więc dziś zaczynam od przepisu na farsz do naleśników, bo któreś z Was prosiły:

1/2 kg mięsa mielonego
2-3 łyżki koncentratu pomidorowego
puszka czerwonej fasoli
puszka kukurydzy
strąk lub dwa papryki
cebula, czosnek, przyprawy (ja daję mieszankę do mięsa mielonego, albo do dań meksykańskich)

Mięso podsmażyć, dodać cebulę, później pokrojoną w kostkę paprykę, gdy zmięknie dodać fasolę i kukurydzę (mieszać, żeby nie przywarło) przyprawić, wcisnąć czosnek dodać koncentrat, wymieszać. Nakładać na naleśniki, składać na trzy, można również przykryć plastrem żółtego sera i zapiec.

Danie proste, a naprawdę pychotka.

GLIZDUNIA, zakupki poprostu cudo, kurcze te spódniczki.

Ewcik, no to faktycznie miła niespodzianka, miło dzień się zapowiada.

kamizela, fryzurka bardzo twarzowa.

A u nas piękne słoneczko więc jak zwykle na drugą drzemkę udajemy się do lasu, ale narazie Kacpra musze do szkoły wyprawić, bo ma dziś na 11.45. Obiadek całe szczęście powtórka z rozrywiki, tylko jeszcze rosołek z kurki jest, bo wczoraj wieczorem się gotował :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2007, 10:09

Hej-to moje zdobycze dla brzdąca :ico_haha_01:

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

16 paź 2007, 10:21

Kamizela :ico_brawa_01: za zdobycze...sliczne...moze ja tez jeszcze ogrodniczki gdzies znajde :ico_noniewiem: ...a kocyk wygralam :-D

Anza...Jagodka ma racje jest kubek z Tommee Tippee...od 3mca..i ja nawet mam taki...tylko jeszcze w pudelku bo jakos o nim zapomnialam...dostalam jak sie Maya urodzila i lezy...moze uda mi sie wyprobowac bo moja tez z butli nie potrafi i jak jej sie uda to dam Ci znac :ico_oczko: .............ale wiesz co,mam tez dobry pomysl-polozna nam dala namiary na taki kubek sciety dla dzieci cyckowych co z butli nie umieją pic..i ja tej ulotki dzis poszukam,wiem ze on kosztuje 5f i mozna go zamowic tylko przez neta :ico_noniewiem: ...dam Ci namiary i poczytasz sobie...wiem ze mozesz miec z tym karmieniem problem bo mam to samo,choc Maya chetnie je te deserki...ale bez cyca ani rusz :ico_noniewiem:

Noska spoko,mala dopila tego bidnego cyca i juz jest oki...dzis juz napewno do fotografa i do fryzjera :ico_haha_01: no wiec bojowe zadania przed nami na dzis...

[ Dodano: 2007-10-16, 10:24 ]
Kate...a za Ciebie 3mam kciuki...juz cos ruszylo i oby poszlo w dobrą stronę :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2007, 10:38

GLIZDUNIA, no to wypróbuj go bo sama jestem ciekawa
moja co prawda z butli pije wszystko co jej tam wleje ale soczek mogla by juz pic z takiego kubka
na allegro sa chyba po 20,-

dzisiaj zrobilam mojej kleik kuk na mleku i troszke mi sie za duzo sypnelo i miala takie geste ze nie moglam domyc
ale wciagła

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

16 paź 2007, 10:47

Kate a co do tego zdjecia...to ja naogol nie wierze w takie cos...ale dreszczyk mnie przelecial....

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

16 paź 2007, 10:47

Witam z ranca .......

mnie cos głowa boli .... moj Jakubek troche przezywa porost zebow bo dzis w nocy sie obudził .... raz ale zawsze ...... bo juz przesypiał całe nocki ,........ wiec pogłaskałam po głowie i spal doalej od 19 do 8 rano :)) teraz tez kima .... ale maruda troche sie zrobił .... tyle zebulcow :ico_olaboga: :ico_olaboga:

mnie cos głowa boli ale to chyba od tego deszczu co wisi w powietrzu ....

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 paź 2007, 10:48

Dzień Dooooooooooobryyyyyyyyy!!!!!
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Trochę mnie znowu nie było, ale w weekend szkoła od rana do wieczora a wczoraj pełno spraw do załatwienia.

Trochę ze wstydem :ico_wstydzioch: ale wszystkim solenizantom chciałam złożyć najserdeczniejsze życzonka :ico_tort:

jagodka24, mój Krystianek jeszcze nie ma narzeczonej więc może umówimy nasze szkraby ???
GLIZDUNIA, zaszalałaś :ico_haha_02: i :ico_brawa_01: za wygrany kocyk
kamizela, rzeczy też śliczne. Teraz i ja muszę się wybrać na jakieś zakupy zimowe.
Sikorka, dziękuję za przepis, będę miała jak nie będzie pomysłu na obiad :ico_haha_02: kate_k82, trzymam kciuki żeby wszystko jakoś się poukładało i żeby było Ci lepiej w tym związku. Jakiś czas temu też mieliśmy podobne kłótie z M., ale na szczęście jakoś doszliśmy do porozumienia. Mimo że czasem jeszcze się nie możemy dogadać (bo to mecze, gry czy komputer jest dla niego czasem ważniejszy), ale kompromisem da się daleko zajść..
Anza mój mąż też zawsze zwarty i gotowy, tylko że ja nie miałam ochoty prawie nidgy, ale pomyślałam że to od tabletek, które brałam. Razem postanowiliśmy że już nie będę brała i teraz libido wzrasta i mam chętkę na swojego mężusia.
Zbora tak trzymać :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-10-16, 10:51 ]
GLIZDUNIA, mnie też dreszczyk przeszedł, chociaż nie wierzę żeby to miało być jakieś objawienie.
KUlka, żeby mój maluszek tak ładnie spał to byłabym przeszczęśliwa. A teraz przez te swędzące dziąsła to budzi się 2-3 razy.

A było też wcześniej o kulaniu. Mój mały też nie kulał sie za bardzo, ale ostatnio jak leżałam z nim na kocyku to się kulną i parę razy mu się udało, ale tylko przez prawy boczek.

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2007, 10:56

Patrycja.le, no pewno ze cgetnie sie umowimy :ico_brawa_01:
no to caluski dla krystianka :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

16 paź 2007, 11:02

a My mamy jakąs nazeczoną ??