hey!!!
Vinee wlasnie zasnela,Bablu zdazyl poodkurzac dol,pozniej gora jak wstanie Vinee..tak sie najadla,ze wyglada przed spaniem jak pasibrzuch normalnie..hihihi..klepala sie po brzuchu i pokazywala jakie dobre
Gosia tak myslalam,ze pewnie zajeta dzis jestes...ale i tak masz super prace,ze mozesz sobie na TT smigac...
Zubelek co za tesciowa,nie dosc,ze przyszla niespodziewanie to jeszcze Ci humor popsula...wrrr
mam nadzieje,ze szybko wroci do normy,nie ma sobie co dnia psuc przez nia..
Lucy i
Mroweczka wielkie brawa dla Waszych synusiow za 1 zabka,niesamowice szybko!!!!!!!!!!!! Jestem w szoku
mam nadzieje,ze reszta zabkow tez tak szybko i niepostrzezenie sie pojawi!!!Teraz to juz macie prawdziwych zebaczy!!!!hihih..i jaka synchronizacja,nie dosc,ze podobni do siebie,to nawet zabki im rownoczesnie wyszly...
Lucy to juz sie szykujecie do chrzcin Oliverka pewnie!!!A chrzestni zostaja jak dlugo u Was?
Madziorka dolaczam sie do
Mroweczki swietny kolorek ma ten sweterek Leosia!!!
Mroweczka a ja Ty masz na imie? bo
Zubelek to chyba Ania
[ Dodano: 2007-10-16, 16:47 ]Mroweczka ja tez myslalam w pewnym momencie o medycynie,ale cale szczescie,ze zmienilam zdanie..hihih ..jeden w domu to wystarczajaco
a Bablu to tak w domu go nazywali z dziecinstwa i do teraz zostalo,i ja tez do niego mowie,choc czasami sie denerwuje jak go na srodku ulicy zaczne wolac Bablu..hihih pelne imie to Bharat co znaczy India w tlumaczeniu...