hej baboski
my nareszcie w domku
kristi wielkie gratulacje superow ze bedzie chlopiec ......
a macie juz wybrane imie?
zubelek wcale nie jestes czarownica tylo bardzo nam tu wszystkim pomagasz swoimi radami .....jakis czas czytalam na watku o azs wiec wiem :)
pozatym to milo jak ktos cos doradzi lub powie an co zwrocic szczegolna uawage ...o to w tym chodzi zeby dzielic sie radami i spostrzezeniami .....
a co ktora wezmie dla siebie i na co zwroci uwage to jej...
.jutro idziemy do lekarza zapytam sie co i jak i ewentualnie poprosze o skierowanie do neurologa .....poprostu sama juz sie baoje kazdego jego placzu.....a azraz moze nastapic taki etap ze pokuma i takim placzem bedzie wym,uszal co b edzie chcial a nie na tym to polega zebym ja mu na wszystko pozwalala bo boje sie jak placze ....
dzis w samolocie tez juz bym wymeczony (aamolot mial 2 godz spoznienia
) sapiacy bo wstalismy o 5 wiec tak ladolalismy takl sie trzymal za glowke (penie uszka go bolaly) ze tak plakal ze uwierzcie ze ja juz tez mialalm lzy w oczach bo balam sie ze za chwile znow sie zapowietrzy .....
lece dziewuszki padnieta jakas taka i wymietolona jetsem
a co do sprzatania to u nas identycznie :) a maly jak mu pokapie z butelki i wspina sie i sciaga z szafki szmatke i wyciera podloge a jak przy kwiatach spadna listka to wklada je spowrotemm do doniczki ......
cudne sa te nasze dzieci
to najwiekszy sklarb jaki moze spotkac czlowieka ....taka mala istotka zaskakujaca codziennie ........
a o nozkach na buzi w czasie sny nie wspome ....tez to uwielbiam .......ale sie rozmazylam ...pewnie dzisiaj tez co capne nad ranem do lozka :)
lece bo zaraz padne przy kompie pa baboski kolorowych snow
[ Dodano: 2007-10-16, 21:31 ]aginka sliczne fotki.....malwinka jak cukiereczek ...mniam mniam a chrzesniak podobny do mojego kilera :)
przepraszam za wszystkie polkniete literki