hey kobietki!!!
My niedawno wrocilismy z Tesco,bo pare rzeczy musielismy dokupic,ja nie wiem u nas jedzenie to znika z lodowki..hihih
Madziorka Leos boski w rytmie Fantazji
...to jedna z moich ulubionych piosenek..do tej pory pamietam caly tekst..
Zubelek bardzo mocno trzymam kciukolce
,zeby sie udalo,powodzenia dla Twojego M....
super fotka dziewczynek w podpisie!!!
Beatka wszystkie czekamy na Twojego dzidziusia,teraz to na pewno juz Cie ruszy,a my czekamy na wspaniala wiadomosc!!!
Emilka ciesze sie,ze juz wysypka troszke znikla i ze
Nathanek juz bardziej usmiechniety...duzo zdroweczka dla niego!!!!
Jasnie Pani:) fotki z
Lusia na hustawce super!!!dalej jestem pod wrazeniem fryzury,a powiedz mi jak ten tyl sobie sama scielas???normalnie nie moge sie nadziwic!!!!
Felicity milego balowania na weselisku,poznie koniecznie nam zdaj relacje i fotki wklej!!!jeszcze nam wisisz z urodzinek Oli!!!
Mroweczka to juz mamy 4 Kasie na watku o ile dobrze policzylam!!!
Lucy widzisz jak Ci Madziorka znalazla mamuske z Bristolu!!!
U nas juz dzis wieczorem bylo zimno jak nie wiem co,chyba trzeba zaczac sie porzadnie ubierac..wrrrr
Bablu jutro jedzie na interview,wyjezdza po 6 rano,zeby zdazyc na czas...dzis jak pichce baklazana,bo niech sobie chlop oddychnie przed rozmowa..hihih
Wczoraj wzielismy sie troche z porzadki,bo balagan na calego,jak zaczelismy po poludniu to skonczylismy po 1 w nocy,ale jeszcze i tak wszystkiego nie zdazylismy...
Dziewczyny no wlasnie a gdzie nam
Delfinka przepadla????
[ Dodano: 2007-10-18, 00:17 ][size=150]Ogromniaste buziole dla Naszych malych przystojniaczkow
Frania i
Oliverka z okazji ich miesiecznic!!![/size]