Sikorka twoi chłopcy sa tak do siebie podobni..dopiero teraz to zauważyłam jak wkleiłaś to zdjecie karolka w czapie, piekne oczy mają, dziewczyny sie będą uganiać
glizdunia a czym ty sie przejmujesz...??
moja Mili nawet sie nie przewraca, ewentualnie tylko na boczek i co z tego?siedziec by tylko chciała, to musze przyznac i sotatnio tez zakumała ze na nozkach mozna stac i kilka sekund umi sie utrzymac, oczywiscie z pomocą kogos..
doris i ewcik gratuluje zapału do nauki...matko ja to sie nie umie zmóc zeby nawet do szkoły sie wybrac, ale przyzekałam sobie ze juz w listopadzie pojade te 3 razy co mam zajazdy..
gosia dla udanych zakupów i ciesz sie ze masz fajny cycek, moje zostały tylko ciutke wieksze, a szkoda..
i znam ten ból wydawania tyle kasy, dlatego nie lubie poczatków miesiaca, bo zawsze kupuje chociazby dla małej wszystko na cały miesiac i kupe kasy zostawiam w sklepach..
I te podobnie jak kulka nei lubie nic pozyczac, bo potem nie lubie sie prosic o oddanie, a nawet tego nie robie, bo mi głupio sie upominac o swoja rzecz, zawsze licze na to ze osoba pozyczajaca w koncu wpadnie na pomysł zeby oddac.