Qunick
spóżnione zyczenia dla Ninusi

Wszystkiego najlepszego w jej 8 miesiecznice :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
MamaJulci zostawilam ten temat bez odpowiedzi, no bo po prostu niemam przywieliejów na glosowanie, hihi
no i jak wiekszosc dziewczyn zupelnie nie interesuje sie polityka, bo co u nich tam sie dzieje, my zwykle ludzi i tak do konca prawdy nie wiemy. Moze nie do konca znam co w pl, ale moj ojciec "siedzi" w tym w innym panstwie, no i ... ech, szkoda gadacAle jakby bylam polką ,jeszcze na wybory prezedenta, to chociaz by z wygladu wybralam, no wiecie co mam na mysli
karolas swietne butki,
ja z koleji kupilam na obcasiku, ale takim grubszym, no i nie bardzo duzym, ale wygodne, moze wkleje zdjecie,, hiihi.
Jejku, jak mi sie jesc chce, bo postanowilam odchudzac sie, musze pojsc w lazience wysprzatac, bo jak cos sie robi to tak o zarciu sie nie mysli, a przed kompem to fajnie sie siedzi i cos sie gryzie,
ja niektore z was tak ogladam, jakie macie figurki, a ja to wygladam jak w ciazy tak miesiac 6

tak kiedys mialam zapal cwiczylam regularnie, te kilosy spadaly, a ostatnie 2 miesiace nic mi sie nie chce, no i spowrotem tyje
[ Dodano: 2007-10-19, 22:10 ]
Dorota.M., sliczny kombinezonik,
a na jaki rozmiar kupilas?
ja ostatnio poszlam po kombinezon, i nie bylo fajnego, no to kupilam mu kurtke dżinsową ucieplaną, hihi fajnie w niej wyglada, musze mu zdjecie pstryknąc jutro
a to moje buty, kurcze w rzeczywistosci ladniejsze