jogobella
Mistrz pióra
Mistrz pióra

19 paź 2007, 21:15

Mróweczka, serio juz stoi?????syla75, a ja kupiłam całusny haftowany płaszczyk w h&m , troszke chyba bedzie przyduzy ale podwine rekawki , byl taki slodki ze nie moglam sie oprzec....

caro
Trzy tysiące lat minęło...

19 paź 2007, 21:19

Ja już idę się położyć, więc dobranoc kobitki

jogobella
Mistrz pióra
Mistrz pióra

19 paź 2007, 21:39

papapapa

Awatar użytkownika
Kolka

19 paź 2007, 23:14

Mróweczka- gratuluję Eryczkowi ząba :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Komórki pilnuję, ale do Kacpiego to chyba sama jutro wybiorę jej numer jak go do neta nie podłączą :ico_zly:
No i oczywiście tęskniliśmy za Wami :532:
Caro- złoty brąz. Jeszcze włosów nie wysuszyłam, więc nie wiem jaki wyjdzie- mam nadzieję, że nie tylko złoty

Delicja- widzisz... ja nie pomyślałam :ico_puknij: . Faktycznie- lekarka ma rację. Może już niedługo się dowiecie i Twoja malutka będzie próbować różnych smakołyków.

Ubranka superowskie. Szczęście w nieszczęściu, że u nas tego H&M nie ma bo bym całkiem dziad była, za to Julka by paradowała jak damesa :-)

A myśmy dziś bryczkę odebrali :ico_sorki: Mam nadzieję, że oprócz paliwa już nas więcej nic nie będzie kosztowała bo nie wiem co to będzie. Już nie cieszę się z tego samochodu :ico_zly:

I ja już mykam. Dobranoc!!

[ Dodano: 2007-10-19 ]
delicja- znów bym zapomniała Ci napisać :ico_puknij: dostałam ostatnio od nestle różne próbki itp. Była tam też książeczka z przepisami dla niemowląt. I były też przepisy dla alergików. Może Ci napisać kilka? A nóż- widelec posmakuje Oleńce? Niestety, nie jestem w posiadaniu skanera, więc napiszę ręcznie jeśli byś chciała :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

20 paź 2007, 01:56

dziekujemy bardzo serdecznie :-D :-D

A ciuszki to sa super dla dzieci, ja ogólnie odpływam :-D Oczywiście dla dziewczynek wiekszy wybór, nobo co założyć chłopakowi oprócz spodni?? :ico_noniewiem:

kolka ja kiedys jak ufarbowalam na rozjasniane włosy bodajze platynowy blad to tylko platynowe sie zrobiły-blądu brak- jak ja szybko leciałam do fryzjera ściągać ten kolor :ico_olaboga: Wiec napisz jak tam-mam nadzieje ze ok :-D

caro a nieodzywałam sie bo czasu mało- a zreszta moj M narzeka ze na kompie siedze tyle-dzis sie nawet obraził :ico_oczko:

pozatym łapiemy pogode puki jest i byliśmy 1 raz na baby play-to takie cos jak niby przedszkole tylko z rodzicami :-D trzeba sie klimatyzowac :ico_oczko:

Delicja/b] jak sie Go postawi to stoi:
Obrazek

[ Dodano: 2007-10-20, 01:57 ]
pomyłka sory nie Delicja tylko Jogobela :ico_sorki:

caro

20 paź 2007, 08:57

Kolka u mnie też nie ma tego sklepu, a jakie dziewczyny tam są ceny, ta czapka ile np kosztowała co Syla kupiła?

Mróweczka super stoi naprawdę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
i prawda że dla dziewczynek to łądniejsze rzeczy można kupić :ico_placzek:

Zapraszam na kawusię :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Blanka26

20 paź 2007, 16:12

hej dziewczyny. dopiero teraz znalazłam chwilkę, żeby do was zajrzeć :ico_szoking:
na dworze ziąb niesamowity, byłyśmy tylko 20 minut, ale Oli najwyraźniej nie przeszkadzało zimno bo szybciuchno zasnęła :ico_haha_02:
prawda że dla dziewczynek to łądniejsze rzeczy można kupić :ico_placzek:
a nie zgadzam się dziewczyny :ico_nienie: dla chłopców też są przepiękne ciuszki
kolka bardzo chętnie zapoznam się z tymi przepisami
a my jutro idziemy z mężusiem do kina :ico_brawa_01: na katyń, cop prawda darmówka, ale co tam :-D

[ Dodano: 2007-10-20, 18:07 ]
wkleję wam zdjątka :-D
olenia przed kompem
Obrazek
olenia dziś po przyjściu ze spacerku :ico_haha_02: zadowolone dziecko :ico_haha_02:
Obrazek

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

20 paź 2007, 19:17

Delicja ja niemówie, że niema fajnych ciuszków dla chłopców tylko, że dla dziewczynek jest większy wybór,bo chłopaczkowi sukienki, spódniczki,spineczki itp niezałożysz!!!! A pozatym widze ze naprawde u Was zimno skoro Ola tak ciepło ubrana :ico_olaboga:

caro wklep sobie stronke h&m, bo ja to jedynie funcikowate ceny znam :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 paź 2007, 19:35

katrin - witaj w klubie :-D Ja dzis mialal szal sprzatania.Wypucowalam kazdy centymetr w naszym loku lacznie z umyciem okien :-D I tez ostatnio mylam je w kwietniu :ico_wstydzioch:

delicja - ty bynajmniej wiesz na 100% ,ze to mleko ja uczula - ja do dzis dzialam po omacku :ico_olaboga:

Mróweczka, my tez tesknilismy :ico_haha_02: Ale super fotka :ico_szoking: On naprawde stoji :-D

jogo - ja ostatnio nawklejalam tyle zdjec Jedruli,ze mi glupio wklejac kolejne :ico_wstydzioch:

kolka - jaka slodka Julcia -owieczka :-D

No i wiecej nie pamietam :ico_puknij:

Aha - caro - kuruj sie kochana>Herbatka z miodkiem i cytrynka na noc i bedzie ok :ico_chory:

A u nas koszmar - ida gorne jedynki tak jak u Cyprianka i nocki sa koszmarne.budzi sie o 2,00 i do 3,30 nie spi - tylko chce byc na raczkach - jak go odkladam do lozeczka to placze :ico_placzek:

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

20 paź 2007, 20:28

CARO czapka kosztowała 19,90 wiec nie jakos koszmarnie a jest cieplusia z futerkiem
ja osobiście kupuje tam rzadko bo jakaś lewa jestem bo nie wszystko mi sie podoba czasami takie dziwne rzeczymajążezadarmo bym ich nie wzięła a cena kosmiczna.A nie kupuje bo to H&M tylko jak mi sie podoba.
Ja ogólnie nie lubie tych wielkich marketów i tych mnóstwa ludzi strasznie się męczę lubie szybkie zakupy to co potrzeba i koniec a jak mam łazić to wolę na spacer iść
muszę kozaki sobie kupić i już jestem chora bo z dziewczynami to cała wyprawa i weż przymierzaj coś z martyną na ręce i bręczącą nicolką :ico_zly:

[ Dodano: 2007-10-20, 20:33 ]
my dzisiaj byłyśmy raz na dworze i w domu katastrofa mała spała po pół godzinki i maruda już nie wiedziałam co wymyślać raz na rękach troszkędo chodzika do krzesełka na matkę na brzuszku i czytanie książeczek które są martretowane i tak w kółko .Nicolka to za bardzo nie chce się z nią bawić także czasami to już padam bo w międzyczasie obiad sniadanie kolacja przygotować ale od paru dni prasuje systematycznie i już pół szafy mam poprasowane aż dziwne bo sie miejsca zrobiło :-D :-D :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-10-20, 20:35 ]
a okien to na razie sobie nie umyje bo tynkują nam blok od września już i taki syf że nie wiem

[ Dodano: 2007-10-20, 20:36 ]
chyba idę bo nikogo nie ma

[ Dodano: 2007-10-20, 20:43 ]
mja martynka odstrasza swoich chłopców pierwszyKornel zwiał nie ma go na tt drugi szymcio też się nie pokazuje i co :ico_placzek:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”