Witajcie..
Dzis juz w troche lepszym humorze wstałam, dzien zapowiada sie fajne, o ile moj maż nie wymyśli ze na prawde nie idzie na te urodziny, bo sie znow wkurze, przeciez mieszkamy z mama w jednym domu i ale by było...
glizdunia wiesz kazdy nie oddany głos to głos oddany na PIS, a tego bysmy nie chcieli przeciez?!?!?! moje poglady polityczne tez sa rozne ale wg testu do ktorego kiedys podesłała link massumi wyszło mi z jaka partia najbardziej sie one zgadzaja i na ta zagłosuje..
doris powodzenia w szkole, moj zapał zdo nauki i bywania na uczelni zniknął jak urodziła sie Mili, ale od listopada bede sie starac..
kulka ja nie jestem zwolenniczka podawania jakichkolwiek leków, ale jak sa nieuniknione to coz zrobic, lepiej ulzyc dziecku..
a ostatnio czytałam ze jak dziecko goraczkuje to dobry objaw ze organizm dziecka sam walczy z choroba i nie powinno sie panikowac, jezeli goraczka siega nawet 39 stopni...i ne konieczne jest podawania jakichkolwiek lekow obnizajacych ja
ja tez zycze miłego dnia, nie wiem o ktorej zajrze, ale na pewno to zrobie..ide pomoc cos mamie poki dziecie