Witajcie Lutóweczki
Mieliśmy małą imprezke, kurcze tyle do zmywania a ja siedzę hihi
MamaJulci , oj kochana wątpię czy ty masz więcej do zrzucania tych kilosków, ale mi się marzy chociaż 10.
Ale masz sentyment z ukr. związany.
Co do piersi, no to jestem zadowolona, może nie aż tak jędrne, miekutkie, ale o 2 rozmiary większe teraz mam D. Może się zmniejszą jak schudnę, a mogą i tak zostać.
POTRZEBUJE pomocy,
Nie mogę dodzwonić się do promotora, a to
pilne. No tak ... Chodzi o egzemplarz pracy do dziekanatu, który musi być wydrukowany dwustronnie, promotor napisał w wiadomości ze począwszy od 1 rozdziału, To oznacza ze spis treści i wstęp nie liczyć? I co do bibliografii , spisu tabel i załączników, jak ich wydrukować? Pliiiiiis, pomóżcie.
Dziewczyny, w szczególności MamaJulci, Magdzinka, Qunick, jakie części ciała u Was „najbrzydsze”, dokładnie co najwięcej nie podoba się? Bo u mnie nogi grube , no i największy mój problem to brzuch, rany, jak nie zjem to wisi taki flak wielki, jak zjem to jak w ciąży wyglądam. Są świetne ćwiczonka ta szósteczka weidera, ale cały czas zrywam się, nie dotrzymuje do końca, rezultaty są świetne, przed ciążą to fajny brzuszek miałam.
Może któraś zachciałaby ze mną wirtualnie to ćwiczyć, nawzajem by motywowaliśmy się i codziennie „sprawozdanie” składać ze odrobiono, hihi, no bo mówię niema komu mnie poganiać.
Qunick co do tych proszków Izy, nazywają się meridia bodajże, ale cos pisała że jakieś takie „poważne” leki to , osobiście brałam apptrim, no i pomaga, słodyczy nie chce się jeść, no i ze 3 kilo znikło bez żadnych ćwiczeń, ale tam jest kofeina w składniku a ja lubię ze dwie kawki dziennie popić, no i się bałam sobie naszkodzić, a z lekarzem to nie konsultowałam.
Hekkate, przykro ze tak piszesz,
mi Ciebie brakuje, ale myślałam ze po prostu pracujesz i nie masz czasu, a tu tak wychodzi
Ciebie ktez ktos urazil?
Dziewczyny, a co to za znaczki się pojawiły pod postami z prawej, nie kumam