nie ma zadnych wiesci od Beatki??? troche sie martwie, no bo ile moze wygladac porod wywolywany???? do mnie tez miala eska napisac i cisza....
Lucy normalnie duma mnie rozpiera za to, ze sie szwagierce nie dajesz i tak trzymaj!!! a twoj T nie moze powiedziec twojej tesciowej, zeby wreszcie z ciebie zeszla??? ja jeszcze rozumiem jak za plecami obgaduja, ale, zeby tak do trzecich osob dzwonic i pluc glupoty??? jak chrzciny?
Kasiula no twoja viki ksiezniczka - diabelek znowu w ktoryms zdjeciu faka nam pokazala zajefajne ma te spodenki z gumka na nogawkach
My dzis wczesna pobudka, bo Jasnie Pan po nocce wrocil i nas pobudzil, a teraz spi w najlepsze, a ja sie musze martwic, zeby Lusiak go nie obudzila... nienawidze, jak na nocki pracuje, ale moze sie to zmieni, bo namiarek na lepsza pracke dostal ja nie wiem, gdzie jest w PL to bezrobocie??? ani chwile nie byl bez pracy odkad wrocilismy z UK... a wcalw nie jest jakims wybitnym specjalistą...
[ Dodano: 2007-10-22, 08:01 ]
Ilonka jak zwykle Vinee slicznotka buziaki dla nowego malnstwa i postrasz troche efektywniej pasem te laseczki, co posciakow nie pisza