Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 paź 2007, 18:50

delicja ale on juz spal cala noc - zjadal o 20,00 i spal do rana 8-9 :ico_noniewiem: Łobuz jeden....

syla i mezu Syli - sczescia,milosci szacunku i kolejnych lat bez rozlaki dla was i waszych dziewczynek :ico_brawa_01:

No i tyle pamietam :ico_zly:

Bylismy dzis na molo z Jedrulka - ale sie dziwowal jak widzial morze i nic wiecej :ico_oczko:
Podpelz dzis do talerzyka z ciastem i caly sie usmarowal - bylam w takim szoku,ze zapomnialam pstryknac fotke :ico_olaboga: [/b]

Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

22 paź 2007, 19:51

To faktycznie niezłe wrażenie musiał mieć Jędruś. Zazdroszczę Wam tego morza. Kocham wodę jak typowy wodnik :-) Może w przyszłym roku sie wybierzemy. Mamy zaproszenie do rodzinki z Gdańska, więc może i ja się napatrzę :-D

A ja kupiłam sobie bluzkę i bolerko. Rewelacja to to nie jest, ale chciałam przyoszczędzić maksymalnie na tym weselu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Blanka26

22 paź 2007, 20:02

kolka przepisy doszły, dzięki wielkie. Na pewno skorzystam, smakowicie brzmią, tylko, żeby moja Ola to jadła :ico_noniewiem: bo teraz to się tak wycwaniła, że nawet jabłko mi wypluwa, na siłę jej też nie wetknę, bo wystawia język i przygryza dziąsłami cwaniara. chyba muszę uzbroić się w cierpliwość :ico_noniewiem:
Rybko achczyli Andrzejek przesypiał już całą noc :-) moja ola też ostatnio zaczęła się budzić w środku nocy, może to przejściowe.
caro zgadzam się z Tobą w 200% nonono i to ogromna!!!
Syla wszystkiego naj naj najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

[ Dodano: 2007-10-22, 20:05 ]
kolka a to jednak idziecie zahulać :-D wytańcz się i za mnie :ico_oczko: a dół???mini czy długa spódnica czy co??? :-)
ja też kocham morze ale ostatni raz byłam nad morzem chyba z 10 lat temu

Awatar użytkownika
Kolka

22 paź 2007, 20:22

delicja, proszę bardzo :-D
Postaram się wytańczyć skoro już idę. mam tylko nadzieję, że uda mi się wytańczyć chociaż za siebie :-D A spódnica to ta, w której jestem na zdjęciu poniżej :-D Trochę luźna się zrobiła ostatnio, ale to co :-D Pojem sobie i będzie w sam raz :-)
Kupiłam sobie pasującą do tego bluzeczkę i będzie komplet. Nie wiem jak u was, ale u nas kobity na takie imprezy ostatnio ubierają się skromniej- minął już szał na kreacje balowe. Tym bardziej, ze wesele na wsi, gdzie psy dupami szczekają za przeproszeniem to nie mam motywacji, żeby się stroić :-)

Awatar użytkownika
Blanka26

22 paź 2007, 20:31

Tym bardziej, ze wesele na wsi, gdzie psy dupami szczekają za przeproszeniem to nie mam motywacji, żeby się stroić :-)
:ico_smiechbig:
kolka ale ja widzę, że Ty lasencja jesteś, także mąż niech Cię pilnuje.
duże weselicho wyprawiają???
my mamy w przyszłym roku w sierpniu, i chyba jeszcze jakies będzie ale na razie nic nie wiadomo

Awatar użytkownika
Kolka

22 paź 2007, 20:51

dzięki delicja, :-D Ale ja to stara kwoka jestem- lasencja to ta w białej kiecce na moich rękach :-D Męża to ja będę pilnować, co by mi za często toastów nie wznosił,a wesele ma być na ok 90 osób- a miało być na 160.. Trochę gości się wykruszyło...

Kurczę dziewczyny.. gdzie Wy jesteście?? Nie mam co robić, spać się nie chce.. szok, jakie nudy. A mój mężuś M jak... ogląda, wykurzyłam go z you tube :-D
Ostatnio zmieniony 22 paź 2007, 20:53 przez Kolka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 paź 2007, 20:52

delicja, mam nadzieje,ze przejsciowe :ico_noniewiem:

Butelki od dawna myje w cieplej wodzie z plynem i od wielkiego dzwonu wyparzam :ico_wstydzioch:

A wiecie - bardzo mi zle bo moj synek juz tylko raz dziennie albo wcale pije z cycusia :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Chyba czas bedzie konczyc karmienie piersia - strasznie mi szkoda :ico_placzek:

Mialam takie plany a zycie zyciem.gdyby nie ulewal i nie bylo potrzeby zageszczania mu mleka to moze dluzej bym karmila :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: No i ta alergia :ico_placzek: :ico_placzek: No i to,ze nie moglam sie doczekac i zaczelam dawac mu deserki - a nie musialam jak byl na cycusiu.....Ehhhh :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Kolka, to bawcie sie dobrze i rob foty :-)

Awatar użytkownika
Blanka26

22 paź 2007, 20:57

kolka Wy obie lasencje :ico_brawa_01: a stara to ty moja droga nie jesteś :ico_nienie:
Rybko nie wiem co mam Ci napisać, bo ja też ubolewałam nad tym , że mi pokarm zanikł i to tak z dnia na dzień :ico_placzek: ale wiesz najważniejsze, że nasze dzieci rosną, są zdrowe i radosne i bardzo nas kochają :-)

Awatar użytkownika
Kolka

22 paź 2007, 21:02

iw_rybka, :ico_placzek: Nie płakusiaj kochana... Synek po prostu Ci rośnie i ma większe wymagania- jak prawdziwy chłop. I tak dużo wytrzymałaś w porównaniu z większością z nas... Wiem, że chciałabyś jak najlepiej, ale nie możesz winić siebie za to, że chciałaś mu dogodzić... Ja Julce nie zdążyłam jeszcze wprowadzić nowych dań a już stało się tak jak napisałaś
moj synek juz tylko raz dziennie albo wcale pije z cycusia
... Tak więc chyba tak musiało być... chyba nie ma co gdybać... będzie dobrze kochana!!

Lecę, bo mi R tu do pokoiku zagląda... chyba do kompa chce :ico_noniewiem:

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

22 paź 2007, 21:21

Witajcie wieczorowa pora,
Rybciu-nie plakusiaj z powodu cycusia, widocznie tyle Jedrulka potrzebowal i przestaje juz powoli cycac-widac prawdziwy mezczyzna a nie jakis mamincycek rosnie.Najwazniejsze, ze zdrowy.No i chlopak wdycha te wspaniale morskie powietrze-tylko pozazdroscic
Kolka-wybaw sie na tym weselu, przewaznie tak jest, ze jak sie nie chcialo gdzies isc to potem super zabawa jest.I jak ta spodnica tej starszej deczko lasencji na tym zdjeciu jest juz luzna to znaczy, ze Ty prawdziwy super szczuplak juz jestes, bo na zdjeciu widze szczupla dziewczyne, wiec jak jest teraz ? :ico_szoking: A ja tyje... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Aha i moja kuzynka tez mi powiedziala, ze teraz na weselach luzniej juz sie ubieraja, raczej wizytowo a nie wieczorowo i dobrze, bo balowej sukni na wiele okazji sie nie zalozy :ico_noniewiem:
ale wiesz najważniejsze, że nasze dzieci rosną, są zdrowe i radosne i bardzo nas kochają
dokladnie tak jest :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ale masz chalpniczke w domku!!!, pewnie juz malej na komnunie tez wianuszek uwila, ale wiesz dobrze, ze ma zajecie Twoja G., bo przynajmniej masz czasami troche spokoju-pomysl ile madrych rad musialabys wysluchiwac gdyby nic nie robila :ico_olaboga:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”