Witajcie wieczorowa pora,
Rybciu-nie plakusiaj z powodu cycusia, widocznie tyle Jedrulka potrzebowal i przestaje juz powoli cycac-widac prawdziwy mezczyzna a nie jakis mamincycek rosnie.Najwazniejsze, ze zdrowy.No i chlopak wdycha te wspaniale morskie powietrze-tylko pozazdroscic
Kolka-wybaw sie na tym weselu, przewaznie tak jest, ze jak sie nie chcialo gdzies isc to potem super zabawa jest.I jak ta spodnica tej starszej deczko lasencji na tym zdjeciu jest juz luzna to znaczy, ze Ty prawdziwy super szczuplak juz jestes, bo na zdjeciu widze szczupla dziewczyne, wiec jak jest teraz ?

A ja tyje...

Aha i moja kuzynka tez mi powiedziala, ze teraz na weselach luzniej juz sie ubieraja, raczej wizytowo a nie wieczorowo i dobrze, bo balowej sukni na wiele okazji sie nie zalozy
ale wiesz najważniejsze, że nasze dzieci rosną, są zdrowe i radosne i bardzo nas kochają
dokladnie tak jest
Ale masz chalpniczke w domku!!!, pewnie juz malej na komnunie tez wianuszek uwila, ale wiesz dobrze, ze ma zajecie Twoja G., bo przynajmniej masz czasami troche spokoju-pomysl ile madrych rad musialabys wysluchiwac gdyby nic nie robila