Witajcie, ja dziś tak późno, ale głowa mi pęka z niewyspania, nie wiem co temu maluchowi dziś było, nie mógł wcale w nocy spać, nie płakał, ale stękał, jęczał, tarł buźkę, może to kolejne zęby.
On już odespał, dwie godzinki drzemki, a ja cóż, obiad, pranie i oczy na zapałki. Ale co tam, jak tu się nie uśmiechać, jak taki szkrab bezprzerwy się do mnie uśmiecha, właśnie teraz leży na brzuszku i próbuje zjeść zajączka z podusi
Tak na brzuszku mój też uwielbia, ale właściwie on od zawsze lubił, bo jak miał tą kolkę, to cały czas na brzuch go kładłam, ale wiem że są dzieci które tego nie cierpią tak jak mój Kacper, może dlatego właśnie nie raczkował.
GLIZDUNIA, wodę morską można aplikować od 2 do 6 razy dziennie, przez długi okres czasu. A jeżeli chodzi o pocenie to faktycznie jest objaw braku witaminy D, aczkolwiek, jeżeli Maya tylko przy cycu się poci to może nie koniecznie, sprawdź jej główkę jak naprzykład się wyśpi, czy nie jest spocona.
Gosia A tylko podziwiać, ja rozpaczam, że nie mam na nic czasu, że domu porządnie nie mam kiedy wysprzątać, a przydałoby się już tak fest w kątach, na szafkach w kuchni i w szafkach, a Ty działasz w firmie na wysokich obrotach i dziecko i dom.
A te które coś bierze niech się szybko leczą, bo teraz nie wskazane choroby pprzy maluchach, zdrówka życzę wszystkim i lecę do mojego szkraba.