majorowa świetnie ze nas odwiedziłaś juz myslałam, ze o nas zapomniałas
Oskarekwygląda przeslicznie, juz taki duzy chłopak z niego a jaka bujna ma czuprynkę
kasi.k jakbym mogła o Was zapomnieć. Przecież spędziłam z Wami tyle godzin na ciążowych pogaduchach...
Widzę, że większość z Was już lada chwila będzie tuliła swoje kruszynki w ramionach. Paseczki zbliżają się ku końcowi jak oszalałe. Kurcze mam tyle ciuszków po Oscarku z których już wyrósł i nie ma co z nimi zrobić. Najchętniej przesłałabym którejś z Was, ale za taką paczkę sporo bym zapłaciła i się to nie za bardzo opłaca. Może dam jakieś ogłoszenie na dublińskim forum i zgłosi się jakaś przyszła mama po wyprawkę ))
majorowa czas leci i dni na paseczkach też... Pamiętam jak zagladałam codziennie na TT czy juz jesteś mamą, jak tam z porodem, a tu... hop siup i sama na dniach zostanę mamusią
Dziewczyny powiem Wam szczerze, że na razie nie w głowie mi druga dzidzia. Całą miłość przelałam na mojego Oscarka. Poza tym dopiero dochodzę do siebie po porodzie, zaczęłam ćwiczyć, wchodzić w ciuchy z przed ciąży i cieszyć się sobą, bliskością męża i naszym bobaskiem. Chyba już nie zdecyduję się na kolejne dziecko. W trójkę jest nam dobrze.
Kasi.k czekam na smska ze szpitala. Już niedługo. jeszcze tylko 29 dni
Ja podobnie jak majorowa nie planujemy wiecej dzieci nasza trojka mi starczy chyba ze zycie pokarze inaczej. a kiedys marzyłam zeby miec 5 córek jak teraz mysle to smiac mi sie chce jakie głupoty człowiek wygaduje