i ja witam z rana
Moje dziecko sie wczoraj zbuntowało i nie chciało iśc spać. zasnęła ok 22.30 czyli na stare 23.30 cóż zrobićđ. i już o 2 pobódka a potem jeszcze o 5.30 jak tatuś szedł do pracy. No a o 8 już wyspana. teraz leży w bujaku i gapi sie na rybki i obgryza żyrafowi Mundziowi ucho
Agniecha Emi też najchętniej przed TV by siedziała ale ja jej nie pozwalam, czasmi na minutkę czy dwie. Ale ona robi tak jak twój Tomus wygina głowe na wszystkie strony żeby tylko coś zobaczyć
Kmilko super spędziłaś dzień, Tomuś na pewno cieszył sie z konika, zdjecia ma rewekla no i te dźwięki któ¶e wydaje to super są. Emi narazie też tylko aaaaaaaaaaaaaaa bbbbbbuuuuuuuuu uuuuuuuuuu eeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaagggggggggggg ale i wydrzeć sie na zabawki też potrafi
Aniu mam nadzieję że Helenka będzie dziś mniej marudna. Rozumię cie doskonale bo Emila też miewa takie godziny wycia a nawet całe dnie.
Lucy bo mam nadzieję że twoja kumpela podniesie sie jakoś z tego doła i nie zrobi nic głupiego a jej problemy szybko się skończą.
Aciu dla Julci za basen. A rure na pewno też kiedys polubi
A ja dziś nie wiem co bede robić, na pewnbo jakiś obiadek. Spacer raczej odpada bo durna pogoda dziś jest, to b edziemy się bawić z Emisią. no i miezkanko trochę ogarne, bo mimo że sprzatam prawie codziennie to i tak ciągle bałagan się narobi, ciekawe dlaczego
[ Dodano: 2007-10-29, 08:51 ]
Karla dla Bułeczki również za basenik