dziekuje dziewczyny za slowa otuchy.. naprawde mi pomagaja. Teraz jak dajemy jej te wszystkie lekarstwa to jest dobrze... ale jestem pewna ze jakbym je teraz odstawiła to znow by powrocila temp 40 st. Porobie jej moze w srode te badania i sie okaze co i jak. ten lekarz wydaje sie w porządku, w każdej chwili mozna do niego zadzwonic i zawsze doradzi co zrobic. Oby nam pomogl.
Co do kranowy to mi tez nie smakuje.. zresztą... ja za bardzo wody nie lubie pić. Jak już to herbata albo sok.
Gartuluje
Oliwci samodzielnego zasnięcia! Oby tak już bylo zawsze
Dorotko nie martw sie mieszkaniem... my tez nie mamy rewelacyjnie wygodnych warunków. Mamy dwa pokoje- sypialnia i gościnny, kuchnie i łazienke dzielimy z moimi rodzicami.. i tak bedzie conajmniej z 4 lata aż się moj brat nie wybuduje... ale z czegos trzeba byc zadowolonym
[ Dodano: 2007-10-29, 20:50 ]
ale sie dzis usmiałam Julce... szukam ja po całym mieskzaniu, wolłam i wołam.. a te sobie leży zadowolona w łózku dziadkow i sobie odpoczywa heh ma mistrza
albo jak udaje ze placze i glowe schowam w kolana to ta podchodzi i za wlosy mnei ciągnie zebym głowe podniosła i... jakma dobry humor to da buziaka , ale dzis miała średnio dobry i podniosłami glowe poczym uderzyła mnie z głowki heh lobuz