caro
Trzy tysiące lat minęło...

29 paź 2007, 20:37

Delicja ty to masz się z tą teściową :ico_olaboga: :ico_olaboga: , życzę Ci kochana abyście mogli zamieszkać sami i mieć w końcu święty spokój!!!!!!!!!!!!

Rybciu no to troche drogo!!!!!!!!!

Hektorka to fajnie że wypoczęłaś!!!!!!!!! Moja mama chociaż też już niemłodziutka (64 lata ) to jeśli chodzi o palenie w piecu to aż za bardzo chce żeby było ciepło, muszę ją stopować, bo by chajcowała jak wściekła, a my potem bysmy się dusili w nocy!!!!!!!!!!!
U nas też cisza z zębami!!!!!!!!!
Kurcze to mój młody chyba tylko taki niejadek, tylko mleko i mleko :ico_olaboga: :ico_olaboga:

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 paź 2007, 22:12

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA VIKUSI I LENKI ZDRÓWKA PRZEDE WSZYSTKIM :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
i nie wiem co dalej miałam napisać chciałam wam odpisać ale już się pogubiłam co której
martynka ostatnio przechodzi samą siebie złosci sie wścieka i krzyczy jak jej cos nie wyjdzie i ciagle sama jakby nie wiedziała co chce jestem wykończona bo na rekach by chciała non stop chyba ida jaj następne ząbki i taka niespokojna budzi sie w nocy co chwile ale trzeba przetrzymać
ide spac bo z 20 razy wstane jeszcze napewno pa miłej nocki wam życzę
Nicolka zadowolona po biwaku

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

29 paź 2007, 22:12

dziewczyny mam pytanko , czy wasze dzieci łapią się za swoje ''genitalia'', bo Kamil przy kąpieli przeważnie łapie za swoje ptaszka, czy to normalne.

a oto mój skarb.
Obrazek
Obrazek

tu z teściową
Obrazek

tu tatuś kupił mu pierwszą piłke , po ma nadzieje że w przyszłości, bedzie piłkarzem jak tatuś
Obrazek

tu z moją mamcia
Obrazek

Tu jest bardzo głodny nawet koszulka zaczął gryź
Obrazek

[ Dodano: 2007-10-29, 21:19 ]
A teraz cos wam pokarze jak Kamil sie zmienił
Obrazek
Obrazek
Obrazek

IM
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

29 paź 2007, 22:42

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów

Awatar użytkownika
Kolka

29 paź 2007, 22:46

Kurdę, takiego dłuugiego posta napisałam i mi wsiąkł :ico_zly: :ico_zly:

Hektorka- zdjęcia bardzo fajne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A u nas była dziś Ta kuzynka. Przywiozła krzesełko do karmienia. Nieco sfatygowane, ale przynajmniej jeden wydatek mniej. Na te konto kupię Julci jakieś fajne zabawki. I dwa kombinezony na zimę- jeden po 14 letnim kuzynie, drugi taki splamiony, że szok. Kiedy jej powiedziałam, że kupiłam już nowy to kazała mi się pocałować w d... :szok: No to się pocałuję, ale tamtych badziewi nie włożę :ico_haha_01:
jej starsza 15 letnia córka miała mi pilnować gotującej marchewki. Ale zapatrzyła się na gg (kuchenkę mamy w tym samym pokoju- kiedyś mieliśmy mieć własną kuchnię, ale rozeszło się po kościach :ico_wstydzioch: ) Ja wychodzę z pokoju (bo byłyśmy zamknięte, bo jej młodsza córka spieprzała) a tu całe piętro siwe i śmierdzące. A ta dalej z nosem w kompie. Garnek zjarany na maksa a ta zdziwiona- nic nie zauważyła :ico_zly: ) mongoł jakiś... Jej mamusia mówi do mnie: "ojj tam. Wyczyścisz se...." Chciałam jej powiedzieć, żeby sama wyczyściła, ale już wolałam, żeby jak najszybciej sobie jechały do domu bo byłam na skraju wyczerpania nerwowego.

Idę do łóżeczka, bo moje dziecko nie rozumie, że czas się zmienił i zamiast pobudek o 7 mamy o 6. Ale potem dalej śpimy :ico_brawa_01:

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!

29 paź 2007, 22:51

dziewczyny mam pytanko , czy wasze dzieci łapią się za swoje ''genitalia'', bo Kamil przy kąpieli przeważnie łapie za swoje ptaszka, czy to normalne.
calkiem naturalny etap rozwoju u chlopcow, wlasnie okolo 6 miesiecy chlopcy odkrywaja, ze maja cos miedzy nozkami, :-D moj juz dosc chwile temu odkryl i teraz za kazdym przewijaniem sprawdza czy nie odpadlo :ico_haha_01: Tez sie zastanawialam czy to normalne takie "macanie" swojego klejnociku, ale wyszlo, ze jak najbardziej-widac chlopcy juz tak musza :ico_haha_02:

A my juz zaczelismy swiateczne szalenstwo, czyli zakup dekoracji(bo byla promocja) a wiecie jak moj maz jest podatny na jakies promocje :ico_szoking:

Kasik-super,ze jestescie juz szczesliwie w domku, wszedzie dobrze ale w domku najlepiej.A z wozkiem to super moment na zepsucie i zakup nowego.Gratuluje!!!!

Awatar użytkownika
Kolka

29 paź 2007, 22:55

Ku..a wyrzuca mnie z TT, co napiszę posta to muszę się logować i od nowa ta sama zabawa :ico_zly:

Hektorka
- faktycznie! z maluśkiego dzidziusia robi się już prawdziwy chłopak :ico_brawa_01:
Wszystkie te nasze dzieci tak rosną nie wiadomo kiedy... Trzeba dopiero zerknąć w fotki sprzed kilku miesięcy, żeby dostrzec różnicę...

A może powklejajmy tak jak Hektorka fotki naszych dzieciaków z różnych miesięcy i popatrzmy wspólnie jak rosną nasze skarbusie?
Ja jutro, bo dziś już nie daję rady

papa

[ Dodano: 2007-10-29 ]
(bo byla promocja) a wiecie jak moj maz jest podatny na jakies promocje :ico_szoking:
ja też... czasem ostatkiem sił się opieram przed nieplanowanym zakupem. A czasem niestety idę na żywioł. Ale zakupy dekoracji to fajne zakupy :-D

caro

30 paź 2007, 10:07

Witam wszystkich i zapraszam na kawusię :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Katrin ja muszę się przyznać, że też już zaczęłam świąteczne zakupy :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: , jak widzę wszystkie te duperele to nie mogę się powstrzymać!!!!!!!!!

Hektorka synuś super i faktycznie te nasze dzieciaczki zmieniają się w mgnieniu oka!!!!!!!!!

Nasi synkowie mają teki same czapule :-D :-D :-D

Kolka ty to się masz z tą swoją rodzinką, w dodatku jaka bezczelna :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: , dobrze że szybko poszli!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mój synuś to już chyba wyrasta z fotelika samochodowego, nogi mu wystają i głowa też już zaczyna wystawać trochę :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-10-30, 09:17 ]

na spacerku

Obrazek

[ Dodano: 2007-10-30, 09:20 ]
oczywiście data na zdjęciu nie taka, mój mężulek chciał nastawić, nastawił, ale co rusz się samo zmienia :ico_noniewiem:

katrin

30 paź 2007, 11:55

Ja na kawusie spozniona, ale ciagle ostatnio jestem taka zalatana, ze :ico_szoking: Nawet na moje ulubione TT nie mam czasu :ico_olaboga:
Caro-ja tez uwielbiam takie swiateczne dekoracje, ale moj maz naprawde wczoraj zwariowal.Kupil taka ilosc , ze ja nie wiem gdzie mam to teraz pochowac :ico_olaboga: No i chcialam jeszcze poogladac w innych sklepach a chyba juz nie ma sensu, bo gdzie to potem poustawiamy.A malemu kupil takie bombki na choinke w ksztalcie mikolai,balwankow, bo stwierdzil, ze nasze okragle jednokolorowe bombki sa dla malego dziecka za nudne :ico_szoking: A Oskarkowi w tej capie na pewno cieplutko!!
Delicja.zycze Ci z calego serca, zebyscie mogli jaknajszybciej sie wyprowadzic, bo naprawde takie mieszkanie na kupie to ciezkie.Synowa z tesciowa prawie nigdy nie beda przyjaciolkami i po co te konflikty-szkoda Was i dziecka.
Kolka-super, ze sie wybawilas-A TEJ kuzynki to nie wpuszczaj, bo to grozi smiercia lub kalectwem :ico_zly:

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

30 paź 2007, 12:57

dziewczyny jeszcze raz dziekujemy za zyczonka mamy nadzieje ze torcik smakował
u nas z katarkiem juz lepiej pewnie zadziałały te mega kropelki za 26 zł :ico_olaboga: ja je tez sobie dozowałam i jest tez juz dobrze widac skuteczne sa , a my jutro wyruszamy na długi weeken d do mamy na 4 dni niech sie babcie naciesza
ja tez uwielbiam swiateczne ozdoby ale u nas jeszcze nie ma w sklepach hmmm tez bym juz cos kupiła :ico_brawa_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”