Dzien dobry
U nas nocka ladnie minela tak sobie.. Niewiem co sie dzieje z malutka Nicole ale powiem wam od poczatku..
Mala Nicole w ciagu dnia spi super,za pierwszym razem spi 2 godziny a pozniej po polodniu tez godzinke sie przespi.A w nocy ja uspie i mala sie budzi tak srednio dwa razy tylko po to zeby poczuc moja bliskosc i spi dalej.. troche to mnie zastanawia.. bo wczesniej tak nie robila.. a teraz budzi sie i marudzi np.jak dzisiaj o 3 30 nad ranem i wystarczy ze przyjde do niej dam smoczka przytule poglaskam i dalej spi a ja wracam do mojego lozka i mala tak ptrafi pare razy w ciagu nocy sie przebudzic.. czasami mysle ze jedna noc w calosci bede spala z mala przynajmniej sie wyspie i zobacze moze cos pomoze bo niewiem moze za szybko mala dalismy sama spac.. niewiem moze jakis blad gdzies zrobilismy??
Tak pozatym to u nas ok,mala Nicole jest juz dzisiaj od 7 30 na nogach a wczoraj zasnela o 21 30 wiec normalka a teraz juz od 10 00 ladnie sobie spijusia zobaczymy ile pospi..
A u nas dzisiaj pogoda brzydka.. pada deszcz i mi sie nic niechce fajnie ze nie musze gotowac bo mamy jeszcze zupke i nalesniki(udaly mi sie
) od wczoraj musze tylko wyprac i sie ladnie wyprysznicowac
Maggie witaj i ciesze sie ze wrocilas i nareszcie jestes z nami
I super fryzurka
pasuje ci w niej i Antos jaki juz duzy chlopczyk
Jesli chodzi o jedzenie.. to niewiem co ci moge poradzic.. Moja Nicole ma tak ze czasami to zalezy od jej dnia raz zje wiecej a innego dnia mniej ale zeby byla niejadkiem to niemoge powiedziec bo mala wazy juz 13 kg
ale jest zywa i pewnie kilogramy jej same spadna wazne ze mala jest zdrowa..
Aginak to ci Malwinka maly chorusek zycze jej powodzenia i nie martw sie za niedlugo przejdzie jej to zakazenie trzymam kciuki
I przy okazji wszystkiego najj dla twojego meza.. nie musisz sie z daleko od niego trzymac .. i to jeszcze dzisiaj jak ma urodzinki
a z tymi dziecmi.. czlowiek nigdy niewie o go spotka i jak mu sie pouklada itd..
Barbara wybierasz sobie zdjecie jakie chcesz miec obok w tak zwanym avatorze i idziesz na stronke imageshack.us i tam zmniejszasz to wybrane przez ciebie zdjecie do rozmiaru avatar i pozniej jak juz je masz scholowane to wchodzisz na gorze profil i wklejasz ten link jaki masz z tej stronki z tym zdjeciem(direct link to image) i dajesz wyslij i powinnas siebie widziec obok..
Chyba ci dobrze wytulmaczylam.. a jak nie zrozumialas wszystkiego to pytaj smialo staralam sie
Miejcie ladny dzien i
Aginka a jesli chodzi o roznice wieku.. to jest duzo opini na ten temat.. z jednej strony to roznica 5 lat duzo znajomych mi osob mowi ze to jest juz za duza roznica miedzy dziecmi bo jednak chlopiec co ma 5 lat ma juz swoich kolegow i pozniej moze byc mu trudno nawiazac kontakt ze siostra.. Tak samo moze byc jak jest roznica 2 lat bo kazde z dzieci moze miec swoje towarzystwo ale moze byc i tak ze w roznicy 2 lat bedzie dzieciom sie latwiej dogadac i beda sie trzymaly razem to nigdy niewiadomo
Ok ide cos malego przekasic i zaraz wracam
[ Dodano: 2007-10-30, 10:32 ]A jesli chodzi o nocnik to ja tez mala narazie nie ucze.. bo byl czas ze sprobowalam to mala normlanie schodzila z niego i chciala sie inaczej z nim bawic.. wkladala do srodka tego nocnika zabawki i dopiero wtedy siadala ohh ta moja Nicole ma mnostwo pomyslow
i narazie dalje malej spokój z nocnikiem ale wiem ze powinnam ja uczyc robic siku w nocniczku mamy jeszcze troche czas ale ten czas leci nieublagalnie i trzeba w koncu sie zmobilizowac i probowac z tym nocnikiem
[ Dodano: 2007-10-30, 10:33 ]Barbara fajnie ze ci avatorek wystedl szkoda tylko ze nie widac za bardzo cie na nim..
Ale jest ok
[ Dodano: 2007-10-30, 10:55 ]Ok Baboski ja lece sie ladnie wyprysznicowac bo moje dzieciatko kochane jeszcze spi wiec korzystam z tego i lece papa wpadne jak bede miala czas buziaki