Dzien dobry
My wyspani i usmiechnieci.
Wstałam z jakims powerem normalnie. Misiek przywitał mnie pogaduchami iwielkim usmiechem,wciagnal
160ml mleka 2

z kaszk,a teraz jeszcze lezy na moim lozku i meczy zabawki

Piszecie o lekarzach.
Ja naleze do super przychodni- naprawde jest nowoczesna, pieknie wyposazona, ma specjalistow.. No i NFZu. Ale teraz jest strasznie ciezko. Przerabane. Dzieciaczkow przybywa w zastraszajacym tempie- bo to same nowe osiedla, wiec mlodzi majstruja potomstwo.. I jest taki tłok,ze przyjmuja tylko dzieci chore. Zdrowychpoki co nie ma, albo odradzaja. I tylko doskakuje po receptyi cos tam konsultuje.. A poza tym- nic
No i takim sposobem, nie wiem ile ten moj klocek wazy, ale chyba z 7kg..
Wczoraj mielismy jechac na mala imprezke pozegnalna kumpeli,ale dostałam oczywiscie ataku kamienii zwijałam sie 3 h na lozku.. No a potem ogladalam program "najwieksze zbrdnie w historii" bo uwielbiam takie dokumenty - a skoro mam resocjalizowac, to facet z psychologii kaze nam zapoznawac sie z umysłamitakich ludzi

Ja sie boje, ale z drugiej strony pociagaja mnie takie mroczne sprawy.
A potem biegłam do lozka, do drugiegopokoju hihi i bałam sie zgasic swiatło

IDuzy sie ze mnie smiał - ale ogladac tonie chciał
Widze ze wiekszosc z was juz teraz ma absorbujace maluszkii brak wam czasu.Czyli wszystkie zaczynamy miec to samo.
Madziorka - takich przecen, jakie sa w UK chyba nigdzie nie ma.. A szkoda. Bo unas to sa- fikcyjne.. Moze z 10% przeceniaja.. No - w H&Mie czaami. No ale poki co - kicha.
A powiedz mi, czy w grudniusa jakies przeceny? Tak na poczatku? Bo jade do tej Irlandii i mam nadzieje na wielkie zakupy!
Kamilko- nono.. Jakipodrywacz z Tomcia. Huhu.. No ale co sie dziwic -przystojniaczek z niego wiec podrywa
Alineczko, Madziorka- my wlasnie tez wczoraj poruszylismy temat Sylwestra - kilka lat z rzedu bawilismy sie w naszych klubach.. Ale w tymroku chyba chcielibysmy poszalec na domoweczce- kameralnie, zeby bylo z 10 super osob.. no i szalenstwo do białego rana
Uciekam juz, bo zaraz strace checidorobienia czegokolwiek i rozsiade sie tu na dobre
P.S.
Hihihi..A Misiek cały ranek z nogami w gorze