Witam witam z rana!
Hurra - mam dobre ciśnienie - narazie!
I chyba dzieki temu od rana dobry humorek.
Co prawda nie spie od 6 rano bo zadzwonił budzik na tabletke, ale to nic w ciągu dnia pójdę na drzemkę i nadrobię!
Goonia napisał/a:
madziarka81 napisał/a:
Obiecałam sobie ze wtym miesiącu zaczynam kupowac te pierdółki bo niby one duzo nie kosztują ale sumując wszystko wychodzi pokaźna kwota
Właśnie, właśnie....ja też chcę wiecej danych o pierdółkach

bo Ty już masz doświadczenie w tej dziedzinie
...i ja też

Ja tez się przyłączam do prośby o uswiadomienie nas co jest potrzebne.
Ja wczoraj wrzuciłam na 90 stopni wszystkie pieluchy i jedną porcje ciuszków i pościelke do prania

. Jak wszystko wyschnie

to zabiorę sie za wrzucenie następnego i prasowanko! Ale nie wiecie nawet jak bardzo nie lubie prasowac
Ale te prania co teraz robie i prasuję sprawiają mi taką radochę
mz74 napisał/a:
Mnie sie udalo z tymi ogrodniczkami H&M wtedy na ciuchach, naprawde sa super i praktycznie nosze je caly czas
Jestem zdeklarowaną "fanką" H&M

te moje porteczki też baardzooo wygodne. Bo u nich te spodnie na ciężaróweczki są dobrze wyprofilowane i zupełnie inaczej leżą niż inne dla nas wyprodukowane
To macie szczeście że udało sie cos trafić!
Ja kupiłam juz ze dwa miesiące temu spodnie i do niedawna były w porządku, nawet super i myslałam że do końca ciąży ponoszę bez problemu, a tu sie okazało że jednak na sam brzuszek jeszcze sporo miejsca, ale pod brzuszkiem już bardzo gniotą i nie dam rady w nich chodzic - i teraz zostałam bez.
Chyba się już nie zdecyduję kupić następnych ciążowych spodni, kurcze drogie są a tu przecież zostałozaledwie dwa miesiące!
Dobra przeglądne jeszcze inne tematy bo dawno tego nie robiłam i uciekam dalej do moich ciuszeczków

.
Miłego dzionka życzę wszystkim!!!