iza, śliczne fotki!

Basia, Antosiowi też...i powiem Ci strasznie cięzko to okres chyba gorszy niż jak szły mu 4-rki...nie wiem czemu...Jesli chodzi o zęby, to Asi też ida 3ki
a mój antek się nie przekonał do ogórków kiszonych, może dlatego że pozno dstał do spróbowania...Wiecie, jak wczoraj Mała jadła obiad? Nie chciała mięska ani ziemniaczków. Zajadała się samymi ogórkami kiszonymi. Cudak mały
hm... wiecie że śpię z dziećmi .... i wydaje mi się że Kristi - u mnie jest tak samo - malwinka mnie "czuje" - gdy ja rano wstaję - ona za 10 minut juz też nie śpi ...i Madzia mówiła mi że np gdy położy Malwinę w poludnie spac i czasem złamie i ją spanie to razem potrafią spać nawet do 3 godzin ... niestety sama śpi do godziny . łóżeczko do dziś stoi koło naszzego łózka w sypialni - ale Misis spała w nim może 10 razy od urodzenia .... nie będzie i koniec - łóżeczko jest dla lalek i miśków ....Nicole w nocy nie placze tylko spi ale najlepiej sie jej spi ze mna.. wy tez tak macie wiem kazde dziecko jest inne ale ja zauwazam ze mala to wyjatkowo w nocy chce poczuc moja bliskosc i ze mna by spala
niestety to samo jest u nasłóżeczko do dziś stoi koło naszzego łózka w sypialni - ale Misis spała w nim może 10 razy od urodzenia .... nie będzie i koniec - łóżeczko jest dla lalek i miśków ....
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość