a ja musze sie pochwalic wyczynem leosika
dzis bylismy pierwszy raz na kursie plywania.... oczywiscie nie obylo sie bez przygod..
trafilismy na korki.. i szczerze wtaplilismy czy zdarzymy na czas. sesja trwa 30min wiec wytarczy 10minutowe opoznienie by wpasc w polowie zajac i stracic cenne minuty hihi
no ale fuksem sie udalo.. bylismy wlasciwie kilka minut za pozno. ale okazalo sie ze poprzednia sesja jeszcze trwala takze ufff
ale druga sprawa.. leon walnal takie kupsko.... masakra. po sam pepek.. a my na szybciora go rozbieramy.. w szatnie meskiej sie okazalo . do ktorej ja wparowalam. bo przeciez adas musial sam sie szybko przebrac a ja zmagalam sie z ta pelna pielucha..
a w basenie bylo najlepsze.
najpierw spotkalam jedna babke z synkiem ktora poznalam na baby jodze hihi
zajecia rozpoczely sie od przytania kazdego malucha z osobna , spiewajaco oczywiscie hihi
a potem instruktorka od razu jednego maluszka zabrala i ciach pod wode hihi
szok
spodziewalismy sie tego na kolejnych zajeciach a nie na dzien dobry hihi
ale instruktorka zrobila to z kazdym dzieciaczkiem, nie wypuszczajac oczywiscie ich z rak
wszystkich bylo osmioro
kazde zaplakalo
co niektore nawet dlugo
a leos??? wynurzyl sie, rozesmial i wygladal jakby chcial jeszcze
adas z nim plywal. ja siedzialam na lawce, cala zestresowana
a po tym incydencie normalnie dumna na maxa z synka
hihi
na sam koniec zaczal nam maudzic... byl juz wyraznie zmeczony. tym bardziej ze przypadala jego drzemka hihi
zasnal i niedawno sie obudzil... kapalismy go ale wkurzal sie i byl mega spiacy..
od razu zasnal hihi
ufff
nasz maly plywak - nurek
teraz adas zmywa naczynia, ja mam chwile dla was i zaraz zalaczamy film
polski "stacja"
zobaczymy czy wart zachodu hihi
buziaczki papa
[ Dodano: 2007-10-31, 21:54 ]K@tk@ kochanie ciesze sie ze do nas wpadlas hihi
wygladasz pieknie. w nowej fryzurce, powiedz czy publikowalas gdzies swoje fotki weselne??? chcialabym zobaczyc kreacje i panstwa mlodych hihi
nie mialam okazji... zycze wam duzo duzo szczescia i milosci.. a najbradziej by spelnilo sie wasze najwieksze pragnienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
frydza foteczki suoper., widac ze spotkanie sie udalo hihi
dobrze ze z bratem juz ok. widac to madry facet i glupot nie slucha hehe
juli no no no jakie wiazanki.. sami..?? recznie?? podziwiam
pajacyk swietny!
asiula gratuluje robotki. ciesze sie ze sie udalo hihi