Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lis 2007, 12:47

Wlosy mam sciete cale jak zobaczylam ile ta fryzjerka scina to az sie przestraszylam mnie pierwszy raz skurcz chwycil w czerwcu i lekarz kazal mi jesc banany no i przeszlo ale ostatnio sie pojawily przed wczoraj o ile dobrze pamietam to rownoczesnie obie nogi mi chycilo

[ Dodano: 2007-11-03, 11:48 ]
Mariola wkoncu sie odezwalas :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: bo juz sie martwilam ze cos nie tak

Awatar użytkownika
Jola_85
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

03 lis 2007, 13:29

Iwonko ślicznie Ci w nowej fryzurce :ico_brawa_01: Brzuszek też superancki :ico_brawa_01: ....Ja dziś byłam z mama na zakupach i zakupiłam sobie reszte rzeczy do porodu tj podkłady semi i pieluchy bella,i kupiłam malutkiemu dwie czapeczki,a moja mama kupiła rzeczy na wyjscie ze szpitala taki cieplutki sfeterek,spodnie,czapusia,buciki i body....Mnie dzis w nocy tak meczył ból brzucha,ze myślałam,iż oszaleje,ale wziełam nospe i przeszło....Dobra uciekam do Julci buźka

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lis 2007, 14:58

Witam w poludnie ja juz po drzemce to juz moj zwyczaj ze musze sie w dzien polozyc no ale wstaje wczesnie wiec po kilku godzinach juz wysiadam wieczorem idziemy z mezem na grilla i musze sobie juz wstawic na jutro na obiadek bo pozniej nie bede miala czasu
Dziekuje za mile wiadomosci na temat mojego wygladu tylko ze ja juz sie czuje jak wielka baba a jeszcze na dodatek teraz jak jest maz w domu to co chwilke cos jemy :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-11-03, 14:31 ]
Jejki ja przed chwila wstalam a znow mi sie spac chce a z forum to rozstac sie nie umiem rano ledwo oczy otworze zaraz laptopa wlaczam

robak
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

03 lis 2007, 19:43

hej laseczki :-D
no sypialnia pomalowana,jutro jedziemy do sklepu i moze lozeczko kupimy i posciel i jak juz bedzie stalo to fotki powklejam.Mnie skurcze lydek tez nieraz w nocy lapia ale na szczescie baardzo rzadko, ciekawe dlaczego te skurcze tylko w nocy sa... :ico_noniewiem: co do boli krocza to u mnie tez sa juz od baaardzo dawna i tez najsilniejsze sa w nocy jak siku wstaje,a od czasu do czasu czuje takie ciągniecia w okolicy pępka :ico_noniewiem: ja w poniedzialek ide na cukier i morfologie,zobaczymy co wyjdzie,az sie boje bo slodycze wcinam jak glupia :ico_oczko: siedze sama w domku z kotkiem naszym bo mezus poszedl na spotkanko z kolega z postawowki :ico_szoking: nie widzieli sie od czasu ukonczenia 8 klasy masakra...

Awatar użytkownika
kaska28
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

03 lis 2007, 19:47

Iwona mi sie niestety to zdjęcie nie chce otwotzryc w powiekszeniu ale z miniaturki widac że brzusio pokaźny :-) No ale Ty jestes juz prawie na ostatnich nogach :ico_brawa_01:

Jola czy mówisz o podkładach poporodowych i pieluszkach dla maluszka? Z tego co wiem to to akurat u nas w szpitalu dają, więc musze sie zaopatrzyc jedynie w majtki poporodowe :-)

Pozdrowionka dla wszytskich :-D

[ Dodano: 2007-11-03, 18:52 ]
Mnie na szczęscie krocze nie boli ale za to biodra i kośc ogonowa od spania głównie na prawym boku :ico_zly:

Robak to czekamy na fotki sypialni i łóżeczka :-) A badanka na pewno wyjdą dobrze.

Awatar użytkownika
Jola_85

03 lis 2007, 19:57

Kasiu mowie o podkładach poporodowych (ceratkach pod pupę) i tych gigantycznych podpaskach poporodowych :ico_haha_01: ...Robaczku widze,ze tobie tez juz niewiele zostało :ico_szoking: :ico_brawa_01: .....Mnie od wczoraj wieczora tak piersi bolą,ze to jest masakra...a siara jak mi leci :ico_szoking: ...brzuszek nadal pobolewa-meczace to jest,a maly jak mi zasadzil kopa jak siedzialam na kibelku to poczulam az w kroczu taki ból jakby mnie rozrywało...Juz mnie meczy ta ciaza jak niewiem :ico_olaboga: ....Buziaczki

Awatar użytkownika
kaska28
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

03 lis 2007, 20:08

U nas daja te gigantyczne podpaski :-)
Siara to tez tak mnie juz męczy że :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Jola_85

03 lis 2007, 23:50

Postanowilam jeszcze zajrzec do was przed snem,okropnie sie czuje jakbym miala urodzic,brzuch mnie boli razem z kroczem i czasami pobolewa kregoslup na dole,cycki bolą,chodzic ledwo chodze,mecze sie wszystkim jak cholera,od wczoraj nogi i dlonie to mi tak puchna jak nigdy i mam jakies dziwne zawroty głowy...Musze wytrzymac jeszcze tydzień i pogadac z lekarzem co i jak bo jest to strasznie meczace zwlaszcza jak sie trzeba zajac domem i opiekowac przy okazji dzieckiem...Dobra ide nynac :ico_spanko: Dobranoc

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2007, 02:32

Czesc dziewczyny ja dopiero wrocilam z grilla ale sie najadlam znajoma to az sie dziwila ze teyle potrafie wysiedziec czuje sie w miare dobrze maz jeszcze chcial posiedziec ale mnie juz kregoslup zaczal bolec wiec wiadomo musielismy wrocic

uciekam spac a od jutra znowu wieczorem sama bede siedziec bo mezus do pracy

[ Dodano: 2007-11-04, 09:16 ]
Czesc to juz chyba weszlo w nawyk ze ja wszystkich budze ale dobra przy niedzieli pozwalam sie wyspac :-) :-) :-)
dla mnie ta nocka byla okropna u znajomych czulam sie dobrze a jak tylko sie polozylam spac to wszystko zaczelo bolec nawet lezec nie umialam zasnelam dopiero o 5 a o 8 juz na nogach teraz gotuje juz obiadek bo pozniej jedziemy
z tym kupowaniem do szpitala to ja jestem ciemna bo lekarz mi powiedzial ze nic nie potrzebuje a ja sie martwie ze jednak nic nie dostane w sumie to nawet nie wiem co bym potrzebowala

Awatar użytkownika
Jola_85

04 lis 2007, 12:25

Czesc dziewczyny ja ciagle czuje sie jakos dziwnie nogi bolą,brzuszek tez :ico_olaboga: strasznie to jest meczace,zwłaszcza,ze budze sie co chwile w nocy przez to a w nocy jeszcze krocze mnie boli :ico_olaboga: .....Chcialabym juz urodzic i miec spokoj bo to naprawde jest meczace...Dzis jeszcze sie zdenerwowalam bo brat pozyczyl ode mnie auta i jak mi je oddał okazało sie,ze nawet jasnie pan mi go nie zatankował :ico_zly: ....Co ja sie nawkurzałam bo mialam obliczone paliwa akurat na tyle ile mialam objezdzic a teraz niewiem bede musiala chyba na badania i do lekarza autobusem pojechac bo kasy na paliwo poki co nie mam :ico_zly: ...Iwonko podziwiam Cie,ze wytrzymałas tyle czasu bo ja po 22 to juz padam,a jesli chodzi o rzeczy do szpitala to wez na wszelki wypadek rzeczy jesli nie jestes pewna:podpaski,podkłady(ceratki),majtki jednorazowe poporodowe,dla maluszka pampersy,chusteczki nawilzajace,jakis krem,ubranka no rzeczy do codziennej toalety dla siebie :ico_oczko: ....Uciekam buzka

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”