Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lis 2007, 15:41

I kilka foteczek: wrzucam znajomym to i wam wkleje hihi :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Uuuu... Odjazd :):
Obrazek

Awatar użytkownika
Alineczq
Trzy tysiące lat minęło...

05 lis 2007, 15:48

Juli super Juniorek!!!!
Aniu spóźnione zyczonka dla Helenki :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: mi się cały czas wydaje, ze jest dzien młodsza od Wańki :ico_noniewiem:

Juli, jak wybudujemy się, to będziemy nieopodal siebie :-D Kościerzyna nie jest az tak aleko :-D :-D a na zakupy i tak do Gdańska będziemy jeździć :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: więc przy wielkich chęciach zobaczymy się :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 lis 2007, 15:55

Helenka stawia tort z okazji ukończonych wczoraj 4 miesięcy

Obrazek

Awatar użytkownika
magda26

05 lis 2007, 16:44

Dla Helenki :ico_tort: :ico_tort:
Juli Krzyś bardzo ładny chłopczyk :-D

A ja wam opowiem co nam sie dzisiaj przydazyło :ico_olaboga:
Dostalismy poczta list z Lukas Bank otwieramy a tam
WEZWANIE dotyczy umowy takiej i takiej ze dział Windykacji informuje ze nr umowy taki i taki w dalszym ciagu istnieja zaległosci my :ico_szoking: w lipcu bralismy na raty aparat cyfrowy ale spłacamy kazda rate wiec ja wyjmuje raty ktore mamy zapłacone i ok wiec poszlismy do siedziby Lukas bank.........
tam czekalismy ponad 30 minut az ktos nas przyjmie łaskawie przyszedl facet no i zaczelismy gadke i mu mowimy i pokazujemy te zaplacone raty a on w komputer i ze ich nie ma tzn kasy nie ma tej co zaplacilismy moj P :ico_zly: i mowi jak nie ma a facet na to ze mamy isc na poczte wyjasnic P sie mocniej :ico_zly: :ico_zly: i klotnia i poszlismy do domu wkur...na maksa ja w domu wzielam ta umowe i te blankiety do splaty i co okazuje sie ze numer konta jest inny w umowie i inny na blankiecie tzn ze splacalismy raty ale nie na to konto co powinno byc i ktos wypelniajac te blankiety zrobil blad ...wiec my dalej do tego faceta zaraz P byl podminowany na maksa hehehe z reszta ja tez ale mniej.

Spokojnie weszlismy i zaczelam gadac facet jak to zobaczyl to mowi faktycznie blad ja mowie i co teraz a on trzeba napisac do wroclawia list wszystko opisac przeslac na ksero to co juz wplacalismy i zeby przelali na te poprawne konto bo te co wplacalismy nie istnieje ech mowie wam istna kolomyja P powiedzial ze oni to zamieszanie zrobili niech sami pisza sobie no i nie ustapilismy wiec facet wziol napisal podanie odbil na ksero wszystko i dzisiaj jeszcze faksem przeslal im.
nie bede ukrywac ze odsteki nam urosly bo w swietle prawa nie spolacalismy od lipca tego aparatu bo to co wplacalismy to nie na ten rachunek bankowy co trzeba :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: a ciekawe jest to ze sprawdza w kompa i mowi ze blankiety doszly ja mowie tak doszly ma pan je przed soba tylko tyle ze z innym nr konta :ico_zly:
Wiec zobaczymy jak bedzie mamy w piatek do niego isc co tam z wroclawia odpisza ech mam nadzieje ze nikomu prezentu nie robilam te pieniadze sa tylko ze na innym koncie ech :ico_zly:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2007, 17:00

DLA HELENKI :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: MADZIU :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: ale durna sytuacja :ico_zly: :ico_zly: ,ja dzisiaj jakas nie do zycia jestem pogoda czy cus no niewiem :ico_noniewiem: pospalam sobie po poludniu 2 godz i od razu lepiej :-D ,wlasnie oprozniam szafeczke w kuchi aby byly tam zupki i deserki dla naszego glodomorka no bo gdzie to trzymac :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
asiula26
Beze mnie to forum nie istnieje!

05 lis 2007, 17:17

o rany zapomniałam też o Helence
dużo zdrówka dla niej :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

ja lekarza załatwiłam, angielskiego dziś nie mam, wiec reszte dnia spędze z córunia

acha wszystkie zdjęcia super

Awatar użytkownika
Alineczq

05 lis 2007, 18:22

Madziu co za sytuacja :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: mam nadzieję, ze pomyślnie się rozwiąze... Wścieklkizny mozna dostać :ico_zly: :ico_zly:

Frydza ja tez juz szufladkję wydzieliłam dla małej na jedzonko :-D

No to my po baseniku.. jezeli mozna to tak nazwać :-( W dzielnicy, w ktrej jest basen nie ma ciepłej wody, więc ani kaloryfery nie działają, ani wody nie ma cciepłej :ico_zly: no ale chociaz spacer zaliczyłyśmy ;)) Wanesska w ppoczekalni basenowej urządziła pokaz śmiechu :-D :-D :-D Mówię Wam chyba z 10 minut nieprzerwanie rehotała :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: Było tam z 20 osób i wszystcy sięmili się razem z nią :-D :-D :-D takze wszystkim nastrój się poprawił kto miał gorszy ;)

No, ale było tam coś, co musze Wam opisać.. Siedzi mama i jej córeczka. Dziewczynka tak na oko ma 5-6 lat. A ona do niej takimi tekstami "kiedy jesz, do mózgu idzie informacja, ze zołądek staje się pełniejszy , a Ty czujesz się najedzona. Mózg musi otzrymać informawcje" albo takie wyrazy "wyrocznia" "ewidentnie" chyba "kompromitacja" jeszcze padło itp. Tyle tego było, ze nie spamiętałam wszystkiego. Miałam coraz większe oczy... No dobrze jezeli mamusia zna duzo mądrych wyrazów.. ale to dziecko jest małe :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Niewyobrazam sobie, zeby moja Wańka w wieku 5-6 lat sypała takimi tekstami :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: nie wiem, moze ktoś ma inne zdanie, ale ja byłam w szoku...

Idę coś zrobić do jedzenia, bo dzisaj jeszcze nic oprócz jednej kanapeczki nie zjadłam :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
asiula26

05 lis 2007, 19:17

Madzia to ci się przytrafiło z tymi ratami :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Alinko ta babka to chyba jakaś :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: no chyba że ta dziewczynka jest nad wiek rozwinięta :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Alineczq

05 lis 2007, 19:37

ja myślę, ze to ambicja tej mamusi zeby dziecko było takie :ico_noniewiem: Szkoda mi było tego dziecka, bo ona nic nie mówiła tylko milczała.. Moze nie rozumiała połowy co mądra mamusia mówi?? babka chyba ma jeakieś kompleksy :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
asiula26

05 lis 2007, 19:53

Alinko ja temu dziecku szczerze współczuje. Z tego jednego epizodu można wywnioskować że dzieciństwa to ona raczej nie ma tylko od razu musi być "dorosła"

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”