Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

06 lis 2007, 15:02

urmajo a u nas śnieg pada cały czas ale taki mokry bryyyy

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lis 2007, 15:03

u nas tez pada jest po prostu wstretnie :ico_zly:
my dziś siedzimy w domu

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

06 lis 2007, 15:06

beatris75 Ty mnie nie strasz śniegiem :ico_nienie: Nie cierpię zimy.

A w pralce właśnie kręcą się dwa kombinezony Majeczki. :ico_duzepranko:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

06 lis 2007, 15:09

urmajo u nas juz od godz 9 tak non stop pada bardzo gęsty :-D juz biało jest

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

06 lis 2007, 16:00

Witajcie

U nas też pada śnieg. Lecą z nieba takie wielkie płatki. Jak wyszłam z Emi na pole to ta dziubek otworzyła i chciała złapać jakiegoś płatka :ico_oczko:
Ale poza tym dzisiaj jest wsrrętnie brrrr Do tego wieje zimny wiatr...

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAJECZKI Z OKAZJI UKOŃCZENIA 8 MIESIĘCY :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: Niech już Ci dadzą spokój skarbie te wszystkie choróbska i alergie :ico_oczko:

urmajo a Ty dajesz Majce mleko modyfikowane ?? Bo skoro ona Ci się tak często budzi w nocy to może jest poprostu głodna ? A podajesz jej kaszkę na wieczór ?

becia super że już z nami jesteś :ico_brawa_01: a zdjęcia super :-)
karolinka zdjęcia rewelacja. Coś mi się wydaje że Maciuś to będzie pierwsza partia na Mazowszu :ico_oczko:
gozdzik super hustawka. Też chciałam Emi kupić ale mam jeden zasadniczy problem. Nie mam w domu futryn (nie licząc w drzwiach do łazienki i wejściowych) :-)

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 lis 2007, 16:05

Słuchajcie, pada u mnie ŚNIEG :ico_szoking: :ico_szoking: normalnie szok. Jak tak dalej pójdzie trzeba będzie kupować szybko sanki. A właśnie, jak myslicie, czy nasze dzieciaczki tej zimy będą mogły juz jeździć w sankach takich z oparciem? U mnie w zimę dookoła pełno śniegu, nigdy nie odśnieżają, łatwiej by było niż z wózkiem :-)

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

06 lis 2007, 16:10

sensibel, ja już się nawet rozglądałam za sankami ale jeszcze troszkę za wcześnie :ico_oczko:
Myślę że jak najbardziej będą mogły jeżdzić. Ciepło je się opatuli włoży do śpiwora i gotowe :-)
Tylko wydaje mi się że najlepsze to będą sanki drewniane z oparciem i na tej sztywnej drewnianej rączce żeby dziecię wieżć przed sobą.
A co do śniegu to u nas też tego zawsze napada w cholerę :ico_noniewiem: jak pomyślę że znowu trzeba będzie przedzierać się przez nieodśnieżone chodniki to aż mną trzęsie :ico_zly: Samemu zawsze trudno się przez nie przedrzeć a co dopiero z wózkiem czy sankami :ico_szoking:

A my dzisiaj musimy iść z Emi na powtórną morfologię bo jutro mamy wizytę u lekarza

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 lis 2007, 16:13

O! u Was też, a myslałam ze tylko u nas :-)

Awatar użytkownika
urmajo

06 lis 2007, 16:54

Nie daję Majce mleka modyfikowanego. Dawałabym może gdyby ona chciała pić z butelki :-/

Na razie pożyczyłam sobie laktator , ściągam swoje i walczę z nią. Wczoraj kupiłam inne smoczki. Może te podpasują. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

06 lis 2007, 17:07

urmajo, bedziesz próbowała ja nauczyć, no tak bo wracasz do pracy :ico_olaboga: Tylko ja tez wyprobowałam różne smoczki i też nic niepomogło i dalej sie męcze :ico_sorki: :ico_sorki: już mi ręce opadaja,on wogóle jak bieże smoczka do buzi to nie ma odruchu ssania-śmieszne nie bo cyca ciagnać umie!!!A smoczkami sie bawi za miast pić i je gryzie! :ico_olaboga:
Dziewczyny niedołujcie się bo teraz to juz tylko gorzej będzie...Umnie tylko rano popadał snieg z deszczem! A u was czysty śnieg :ico_szoking: :ico_szoking:
Aga26, ja mam takie sanki z oparciem jeszcze po starszym synie i te drwniane są najlepsze,polecam :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”