ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

06 lis 2007, 21:26

hej dziewczynki wpadlam na chwilke pochawlic sie ze dostalam okres :-D a juz sie balam ze nie dostane po tych szalenstwach z m. :ico_oczko: przykleilam plasterek, zobaczymy czy bede zadowolona.
misio wykapany i najedzony lezy i usypia, mam nadzieje ze troche pospi.

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

06 lis 2007, 21:45

ewasiek, gratuluję :) ale ja bym się tak nie cieszyła hehe.

wpadłam na chwileczkę, normalnie umieram z głodu a Marcelka śpi jakoś niespokojnie więc muszę lecieć szybciutko coś sobie zjeść. Wogóle to coś mnie dopadło i tracę głos chyba znowu coś nie tak z moimi strunami głosowymi :( Rok temu to prze tydzień nei móiłam wogóle no i jak ja będę mówiła do Marcelinki ??

Widzę że przybyło dużo zdjęć ŚLICZNE!!

Dominisia z tym szczepieniem to nie zazdroszczę, naszczęscie następne za 6 tygodni.

Kocura bardzo ładnie Ci w Tych okularkach a Zuzia jaka kochana :]

eSKa
4000 - letni staruszek

06 lis 2007, 21:47

Dominisia pisze: daje 5 kropelek, tyle ile pisze na opakowaniu.

Hmm a mi lekarz kazał dawać po 1 kropli :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-11-06, 20:49 ]
Justynko ale twoja Marcelinka słodko się uśmiecha :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

06 lis 2007, 22:30

eSKa, dziękuję :] Aluś strasznie przystojny :P Aluś jest pierwszy na TT Września ochrzczony??

Najedzona, okąpana idę spać. DOBRANOC!!!!

eSKa
4000 - letni staruszek

06 lis 2007, 23:01

Justyna_Bochnia pisze:Aluś jest pierwszy na TT Września ochrzczony??

No chyba rzeczywiście mój synek jest pierwszy ochrzczony z tego towarzystwa :-D

Ja dzis co chwilke tu zaglądam z nadzieją że będzie duuuuużo do czytania ale gdzie tam. Mamuśki zajęte swoimi pociechami albo i mężami, tego nie wiem :-D

ewasiek pisze:wpadlam na chwilke pochawlic sie ze dostalam okres

czyli Michałek na razie nie będzie miał rodzeństwa :ico_placzek: :-D

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lis 2007, 23:10

Kurcze jak czytam to zawsze chce do tylu wypowiedzi sie odwolac al jak doczytam to nic nie pamietam :ico_olaboga:
Eska, mi tez tu kazali dawac 5 kropli, moze dlatego ze tu mniej slonca mamy i teraz bardzo krotkie dni? A Olusiowi nic nie jest po tej wit. A+D? W ogole slicznie wyszlas na zdjeciu ze chrzcin, taka siksa za przeproszeniem ;-) . A ten przystojniaczek kolo Ciebie po lewej to twoj braciszek zapewne bo podobny :ico_brawa_01: Prosze przekazac mu specjalne pozdrowienia :-D No chyba ze to twoj maz to wtedy nie przekazuj :ico_wstydzioch: :-D

Ewasiek, no to ja bym tez sie cieszyla na twoim miejscu. A te plasterki to Elvra?

U nas szczepienia zaczynaja bardzo pozno, dopiero jak dziecko skonczy 3 miesiace :ico_szoking: I nie daja gruzlicy i zoltaczki :ico_noniewiem:

a ja znow wkurzona na tego debila mojego meza :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: Caly dzien gotuje, sprzatam jak dziecie spi zamiast sama odpoczywac i miec w d..e wszystko, latam do i z przedszkola z wozkiem, spacerek itp, dzis wieczorkiem jeszcze na zebranie rodzicow do przedszkola lecialam. Wieczorem paajac na pysk po kapaniu, karmie mala i prosze mojego aby przyniosl mi masc malej na buzke, to laskawie zwlokl tylek i podal. Usiadl a mi sie przypomnialo ze trzeba okno u nas w stpialni zamknac wiec mowie zeby zamknal bo chce mala polozyc za moment a on z tekstem czy ja nie moglabym wszystkiego naraz mu mowic bo jemu sie nie chce tyle razy wstawac :ico_zly: Kur,.a no! Az sie poryczalam a wtedy ten idiota poszedl gary myc bo chyba glupio mu sie zrobilo. :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

No ale Nell juz spi a jutro kolejny dzien. Zuzia ma kontrole u okulisty wiec pojawie sie pozniej.
Dobrej nocy.

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

07 lis 2007, 10:26

Dzień dobry!!

mama_zuzi1980, czasem mam wrażenie, że faceci myśla że my całymi dniami nic nie robimy tylko się zajmujemy dzieckiem, a ile to Nas kosztuje to już nie pomyślą!! Mój M to wstanie tak 2, 3 razy a za czwartym to widzę jak zaciska zęby albo ciężko wzdycha.

Czasem go budzę w nocy jak Marcela nie chce spać żeby ją polulał i wstaje bez narzekania, no bo w końcu długo go nie ma. Próbuję ululać teraz Małą bo chciałam sie pozbierac i iść z nią na zakupki, ale jakoś non stop sie przebudza eh.

eSKa, no to Aluś pierwszy prawdziwy Aniołek!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

07 lis 2007, 10:32

Hej dziewczynki
Z jednej strony ciesze sie ze dostałam @ a z drugiej nie, nie moge poszalec
z m. :ico_oczko:
A wogole to nie chciala bym teraz zajsc w ciaze, jak na razie nie mam w planach drugiego dziecka, misio nam wystarczy do szczęścia. nie zarzekam sie ze jakby nam sie przytrafilo to byla bym szczesliwa, ale na razie chce wychowywac tyko misia.
Eska, super wygladacie, ja bede chrzcila dopiero na wiosne.
przykleilam plaster i troche mnie wczoraj skora swedziala, ale dzisiaj jest ok.
a to filmik z moim dzieciatkiem jak slucha pozytywki, potrafi tak z godzine:
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 0358&hl=pl

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

07 lis 2007, 10:46

ewasiek, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super!!!

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

07 lis 2007, 12:13

ewasiek, extra filmik i jaki Michaś na nim spokojniutki, ja właśnie czekam na dostawe karuzeli z allegro :ico_oczko: mam nadzieje ze dziś przyjdzie

[ Dodano: 2007-11-07, 11:18 ]
przed chwilą wróciłam z zakupów z tesco :-)
pojechałam kupić małemu pajacyki do spania, no i oczywiście kupiłam też inne ciuszki bo są poprzeceniane z kolekcji cherokiee :ico_haha_01: normalnie mnie sie te ciuszki baaardzo podobają bo one są coś w stylu tych z next tylko dużo tańsze :ico_brawa_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”