Witajcie:)
Właśnie kończe śniadanko i wstałam jakieś 15min.temu jak fajnie,tym bardziej że pogoda ku temu doskonała!!! Brr zimno,wietrznie,ach...
sensibel,super, że podjęłaś się samodzielnego usypiania przez Zuzie
ja też już myslałam nad tym tylko, że u mnie on właśnie zanim idzie spać pije cyca i już odlatuje. Hmmm jedynie, że zmienie kolejność, tzn.najpierw cyc później jedzonko typu np. obiadek...Tylko już wyobrażam sobie ten płacz lub krzyki!
karolina24,
za kurtkę(prosimy o fotkę)jak dobrze iść z kimś, zawsze doradzi!!! Karolinko,ja mam to samo co ty mój Micho też nieuznaje soczków,cherbatek
ale jak mu podałam wtedy z tej szklanki to przyjął,może połowe z tego mu sie wylewa,ale zawsze coś wleci mu do gardła. Szkoda, że tak żadko pije
bo jego brachol juz w tym wieku co on pił hekto litry(naprawdę) i tak ma do teraz,hi,hi
[ Dodano: 2007-11-07, 08:34 ]beatris75, żebyś chciała wiedziec,ze trzeba po zimowemu, oj tak. Rękawiczki juz nosiłam,ale teraz juz trzeba przeprosić resztę. Właśnie jeszcze tylko muszę sobie kupić jakieś kozaczki takie do śmigania, bo mam takie z 2 lat(prawie nówki)ale na koreczku
a teraz chciałabym na płaskim do śmigania na spacerki z wóziem ja wiem że może już wyszły z mody, ale podobaja mi się oficerki