I juz jestem z wami
Moj maz juz poszedl dalej do pracki,mala sobie jeszcze spijusia,a ja zaraz sie zabieram za wklejanie foteczek
U nas tez pada i jest taki zimny i straszny wiater..
Ale ja powiem wam ze ja juz sie przyzwyczailam ze jestem w domku sama z Nicole i nawet mi sie to podoba.. mala sobie spi pieknie w dzien dwa razy.. raz napewno spi tak glebiej okolo 2 godzin a drugi raz to tylko tak odpoczywa kolo 1 godzinki
I tak to leci nic nowego
Czasami sama sobie robie wyrzuty ze za malo sie z moja Nicolinka bawie.. ale czasami to ja po prostu musze albo ugotowac albo cos innego porobic w domu i mala bawi sie wtedy sama jakies glupie mysli mnie nachodza ostatnio.. no ale staram sie tez z mala bawic wiec nie jest az tak zle.
Sliczne te wasze bobaski a jak sie pozmienialy.. jednak czas leci nieublagalnie szybko
ale te rysy twarzy sie ladnie zarysowuja i tak juz zostaja u naszych dzieciaczkow
Ok to ja juz nie zanudzam tylko wklejam te foteczki zanim sie mala obudzi
Mama_Kingi dzieki za komplement to fakt mala Nicole jest pogodnym dzieckiem i czesto sie smieje i lubi sie smiac.. chyba ma to po mnie odziedziczyla to po mamie
Ja tez zawsze sie staram byc pogodna.. chociaz nie zawsze wyspana ale nie narzekam ciesze sie ze mam moja mala dziewczynke
Jesli chodzi o porod i bol.. to na poczatku tez nie chcialam miec dzieci.. ale ja od zawsze marzylam o dwojce dzieci wiec tamto moje gadanie po porodzie bylo w miare normalne bo to przez ten bol.. ale to jest normalne ze to musi bolec.. i nic na to nie poradzimy tak juz jest..
Wiec mysle teraz ze drugi raz tez przezyje i tez moze urodze normalnie . czasami bym chciala cc a czasami normalnie.. wiadomo bedzie bol ale on mija jak sie zobaczy takie slodkie i kochane dzieciatko to jest prawda ktora tez sama odkrylam
A to te foteczki zaraz wkleje
[ Dodano: 2007-11-07, 14:44 ]A wiec zaczynam
Nicole ma 6 dni
Nicolinka ma pol roczku
I Nicosinka ma roczek
I mala teraz tak wyglada
Ok moj dziewczynek sie juz obudzil wiec zmykam buziaki paa
Mala juz jest po obiadku a teraz mozemy sie pobawic wiec do pozniej paa