Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

07 lis 2007, 19:33

czesc dziewczyny
Urmajo fajnie ze wracasz do pracy w styczniu :)
co do spania to ja juz bardzo dawno temu nauczylam malego odkladania do lozeczka i zasypia sam ale niekeidy bywa taki dzien ze musze go usypiac a raczej bujac albo w wozeczku albo w lozeczku aleraczej sam zasypia i wlasnie usnal :):):)
Aga super bedziecie wygladaly razem z Emi w takich samych sukienkach :)
co do butow to ja tez zawszesmigalam w szpilkach ale jak zaszlam w ciaze to przesioslam sie na plaski obcas a teraz wrocilam na szpilki i juaz mi ulzylo :)ale i tak musze sobie kupic jakies butki bo jade na swieta do zakopanego z mojego P rodzinka troche szkoda ze nie bede ze swoja rodzinka i wlasnie niewiem co mam zrobic czy zostac na cale swieta czy wrocic po wigilii no i tak nie mam butkow takich na plaskim :)
ja zaraz bede jadla zupke kapusniakowa pyszna moze ktoras ma ochote moge poczestowac :)
Nana zaraz Ci tu wkleje zdjecie mojego Maciusia Twoj Michalek i moj Macius strasznie sa do siebie podobni sama zobacz
Obrazek
nie moge znalezc wlasciwego zdjecia ale jak znajde to wkleje

[ Dodano: 2007-11-07, 18:39 ]
Obrazek

Obrazek

z serii fajnych ;0;):)

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

07 lis 2007, 19:49

a moja hrabianka dopiero raczyła wstać po 1,5 h drzemce :ico_haha_01: ciekawe o której teraz pojdzie spac :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
karolina24

07 lis 2007, 20:02

moj tez spi ale u na to dorbze bo moj P w pracy do 20 bedzie w domu kolo 20.30 wykapiemy nakarmimy i pewno padnie :) bo u nas kapiele ostatnio uuuuuuuuuuu mokro troche i wykanaczaja malego :)
gdzie jestescie??? pewno kapiecie baboski swoje albo karmicie co???
dawalyscie juz moze jakies serki bo ja kupilam serek bananowy bakusia ale niewiem czy mgoe dac slyszalam ze nabial sie daje po 11 miesiacu
a co do ogorkow i kwasu to ja dalam Maciusiowi cetryne tak lizal i ciagnal ze szok :) normalnie az chcial jak mu sie zabieralo wyciumkal chyba ze 3 plasterki, a daje tez mu pociumkac mandarynke tez chce bardzo
a weogole to powiem Wam ze moj MAcius juz stoi sam jak lezy na brzuszku to chodzi do tylu i tak robi tak sie wykreci ze pojdzie nozkami do konca wersalki zsuwa sie i sie cieszy bo sam stoi :):):) nkiedys jak bedzie moj P to zrobie Wam zdjecie i wkleje bo normlanie on juz sam stoi

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

07 lis 2007, 20:07

ja daje serki juz bardzooo długoooooo danonki i bakusie jemy :-D Ami nie ma zadnej skazy wiec jemy smiało.... uwielbia kazde smaki oprócz morelowych

Awatar użytkownika
karolina24

07 lis 2007, 20:42

a ja wlasnie dalam serek bakus bananowy chetnie oitwieral buzke i jadl ze smakoiem ale po 5 min wyskoczyly mu czerwone plamki wokol ust z biala w srodku plamka to chyba jeszcze musze pcozkeac z serkami :(ale chetnie bardzo jadl myslalam ze bede mogla dawac mu ale nic to jutro mu dam banana :)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2007, 09:14

Witajcie u nas nocka spokojna julka wstała o 5 :ico_noniewiem: za nic nie da sie mamci :-D wyspać no a teraz zjadła deserek i poszła spać a ja mam mase roboty juz podłogi umyłam i ogarnełam domek a teraz czeka mnie sterta :ico_prasowanko:
w kuchni pyrka sie zurek i indyczek dla Julki a zaraz sie biore za pulpeciki z grzybkami
karolina24, super że Macius juz sam stoi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: brawa dla niego i z wielka niecierpliwoscia czekamy na zdjecia

[ Dodano: 2007-11-08, 08:16 ]
dobra to ja lece robic dalej ... ale od czasu do czasu bede was podglądać :-D :-D więc piszcie bo uwielbiam czytać

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

08 lis 2007, 10:08

[size=200]witaski[/size]

[size=200]dziewczyny które kupuja produkty GERBERA oto PROMOCJA kupujcie i wygrywajcie nagrody[/size], promocja trwa do 31 grudnia

szczegóły tu :one: http://www.gerber.pl/index.html

[ Dodano: 2007-11-08, 10:02 ]
ufff ... ja juz czesc porobiłam ,mała śpi juz prawie godzine ,a ja mam czas zeby wkoncu śniadanie zjeść

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 lis 2007, 11:30

Witamy :ico_brawa_01: :-)
U nas nocka również znośna, pobudka o 4 na jedzonko i dalej spanko do 8. A teraz znów drzemka. Zbuzntowałam się i zamiast piersi wcisnęłam jej smoka i jakoś spi. Pomrukuje co chwila i sprawdza ręką czy jestem :-D
Beti sporo tych etykiet trzeba zebrać, my kupujemy więcej z bobowity więc chyba nic nie będzie z naszejwygranej

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2007, 11:38

nio prasowańko zaliczone jedzonko ugotowane tylko mi zostało zmiksować i do słoiczków :-D ja gotuje na więcej dni i daje zamiennie z gotowymi słoiczkami bo np.z królikiem czy jagnieciem byłoby mi trudno ugotowac a tak to z indyczka i kurki robie sama a z innych miesek kupuje
Faktycznie troche tych etykiet potrzeba 20 kurcze jakby człowiek od poczatku zbierał to by już co nieco miał :-D
a my dzis stawiamy :ico_tort: bo Julcia ma 8 miesiecy

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

08 lis 2007, 12:26

Dla Juleczki :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: rośnij duża i zdrowiutka.

A u nas nocka normalnie :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Maja obudziła się tylko 2 razy o 2, a potem dopiero o 6 i spała do 8:30.

Wyszła jej już lewa górna jedynka. Może ten ząbek tak ją budził w nocy ? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”