madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

07 lis 2007, 16:49

chociaz jest daleko bardzo czesto pyta sie jak sie czuje (na GG czesto piszemy ze soba), co i jak i jest na biezaco ze wszystkim. Najbardziej sie cieszy, jak dostanie jakies zdjecia mojego brzusia
rzadko się zdarza ze ktoś tak mówi o swojej tesciowej
A u nas nigdy tak nie jest ze ostatnie słowo nalezy do nas, zawsze wtedy jest z tego powodu wielka obraza. Ale cóż, ja i tak nie mam źle więc nie będę narzekac :ico_oczko:
Słysze ze Maciek przyjechał wiec pewnie zaraz skoncze pisanie :-)

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

07 lis 2007, 16:53

...a najbardziej to mi sie podoba w tym wszystkim, ze nawet jak dochodzi to jakichs napietych sytuacji moj maz jest zawsze po mojej stronie :-)

No to pewnie bedziesz musiala zwolnic komputer :ico_oczko:

Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!

07 lis 2007, 19:17

HEY!
niestety fotki dzis nie bedzie, bo siadfła bateria w aparacie i nie mam ładowarki tu u mamy i nie zrobie zdjęcia, zle to nic wkleje później!

Jutro do gina na 16.00, ale sie zdziwi :ico_olaboga:
Ostatnio jak u niego byłam było wszystko ok, a tu teraz przyjde z wypisem ze szpitala, w którym on pracuje, a do dzis nie wie ze ja tam leżałam :ico_puknij:
Wszystko przez to ze akurat był na urlopie. - cóż bedzie miał niespodziankę!!!

Braciszek skończył dziś malowac łóżeczko a my z mama obszyłyśmy materac fajna flanelką no i w sumie gotowe!
Jak dowioze go do domu i poskładam to tez zrobie fotke i wkleje. To łóżeczko ma ponad 50 lat!!! :ico_szoking:
Sama jestem w szoku ze jest w takim dobrym stanie!!!

Uciekam do spania. buziaki dla Was!

Pa pa

Awatar użytkownika
monia26
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

07 lis 2007, 20:06

Gdzie jesteście babeczki? :569:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

07 lis 2007, 20:13

Marcia,

No to faktycznie sie Twoj gin zdziwi :ico_szoking: Daj znac po wizycie!!

Kiedys to jak cos zrobili to porzadnie, jeszcze nie jedna dzidzia bedzie spac w tym lozeczku :ico_oczko:

Mariola,

A Ty jak tam po wizycie u gina??

Awatar użytkownika
Fintifluszka

08 lis 2007, 00:07

Ja dzisiaj rano siedziałam przy maszynie-zrobiłam mamie firanki, podwinęłam jej spodnie i swoje ogrodniczki... później pracowałam, a teraz się ogólnie źle czuję... jest mi nie dobrze :ico_placzek: idę za chwilę zrobić sobie herbatki, bo to jest nie do wytrzymania! I kładę się spać... Jutro poczytam co tu dzisiaj napisałyście, bo dziś nie jestem w stanie. jeszcze kurde jutro na pobranie krwi i na cukier i mocz powinnam oddać a zdałam sobie sprawę, że nie kupiłąm pojemniczka! :ico_zly:

madziarka81

08 lis 2007, 09:03

Dzien dobry.

Ja chciałam tylko sie zameldwac. dzisiaj niestety juz nie bede miała tyle czasu zeby posiedziec.

Odezwe się później na spokojnie.
Buziaczki i miłego dnia dla wszystkich.

Marcia jestem bardzo ciekawa jak wygląda to łóżeczko. Czekam na fotki :-)

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 lis 2007, 10:34

hej!

Ja tez sie melduje! :-) A gdzie reszta??

Ja ostatnio czuje sie jakas ociezala, ledwo co wstaje rano z lozka :ico_olaboga: ale poza tym to nic mi nie dolega, jeszcze tylko 2 miesiace :ico_brawa_01:

Mielgo dzionka!

Buzka

Awatar użytkownika
marcia_pod

08 lis 2007, 11:31

Witam!

Marcia,

No to faktycznie sie Twoj gin zdziwi :ico_szoking: Daj znac po wizycie!!
oczywiście że sie zamelduje!!!

Kiedys to jak cos zrobili to porzadnie, jeszcze nie jedna dzidzia bedzie spac w tym lozeczku :ico_oczko:
Marcia jestem bardzo ciekawa jak wygląda to łóżeczko. Czekam na fotki :-)
śliczne jest jak dla mnie, i większe materac z mamą obszywałyśmy to miał 75cm na 150cm. Pamiętam że ja w nim spałam aż sie moja siostra urodziła czyli do prawie 7 roku zycia.
W poniedziałek wracam do domu z łóżeczkiem, poskładam i zrobie fotke na pewno i wkleje Wam. Nie martwcie sie nie zapomne - musze sie pochwalic takim zabytkiem.

Uciekam zrobić coś na obiadek. odezwę sie na pewno jak wróce od gina!

Miłego dzionka wszystkim pa pa

mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

08 lis 2007, 11:56

czesc dziewczyny wpadam dopiero dzisiaj bo wczoraj nie umialam wejsc na forum.Wkleilam moje zdjecia brzusia ale z kamerki i nie jest tajie fajne o ile wogole jest musze sprawdzic bo w tych sprawach jestem cienka. :ico_ciezarowka:

[ Dodano: 2007-11-08, 10:59 ]
oj cos mi nie wyszlo dziewczyny przez co mam wkleic bo z fotosika mi tez nie wchodza dajcie znac U lekarza wszystko dobrze ale dzidzia jest malutka.Według usg termin na 10 luty ale nogi ma tak dlugie ze termin wychodzi na 1 styczen a wazy1259g ide tworzyc cos z tym zdjeciem zeby wam pokazac pa

[ Dodano: 2007-11-08, 11:16 ]
[img][img=http://img145.imageshack.us/img145/4193/basiorhp8.png][/img] moze teraz to zdjecie sie ukaze przepraszam za balagan ale naprawde nie wiem jak je wkleic bo sie nie otwira na forum

[ Dodano: 2007-11-08, 11:17 ]
znow nic trudno

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”