Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

08 lis 2007, 12:30

dla JULECZKI na 8mscy :ico_brawa_01: :ico_urodzinki:

a dla MAJECZKI tez za zębolka :ico_brawa_01:

moja właśnie sie wybudza po ponad 2h spania

:ico_szoking: ludzieeeeeeeeee :ico_olaboga: normalnie słońce wyszło po kilku dniach ooooooo jaaaaaaaaa :526: :523: :525: :528: :528: od razu i naczej ,a nie szaro buro ale super :-D bedzie :ico_brawa_01: spacerek :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

08 lis 2007, 12:36

No u nas też słoneczko. Ale wiaterek spory. Mimo to na spacerek się wybierzemy. :-D

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

08 lis 2007, 12:55

Hello!
My dziś wyspani, cała nocka zaliczona,pobudka o 6:30 :ico_brawa_01: Później śniadanko i teraz Micho śpi już od 1,5h-mało tego położyłam go w łózeczku i chciałam spróbowac czy zaśnie sam iiiii zasął.Najpierw sie bawił, później pojękiwał i poległ-wszystko to zajęło mu 6min. To mi sie podoba! :ico_brawa_01: A ja biedula... dostałam wczoraj wieczorem 1raz po porodzie okres...ble,a tak miło było! No ale cóz :ico_oczko:
Urmajo-ja z zawodu jestem kucharz,technik technolog żywienia,ale niepracuję i niepracowałam w tym zawodzie :-) Z mężulkiem prowadzimy swój interes :ico_haha_02: Super, ze wracasz do pracy dopiero w styczniu :ico_brawa_01:
karolina24, widzisz juz kiedys mówiłam ci ze są podobni do siebie :ico_brawa_01: .Fotki zajefajne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Maciejo miał żółtaczkę? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Maciusia za stanie i buziolki od pszyszywanego brachola :509:
beatris75, o tym jest głośno,hi,hi.Ale tak na powaznie to ja jak Maks był mały to wysłałm i dostałam torbę i spodenki/ale radocha była.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JULKI,DUżO ZDRóWKA, A RESZTA SAMA PRZYJDZIE :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_buziaczki_big:
i DLA DZIELNEJ MAJECZKI ZA BIAłą PEREłKE :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
urmajo

08 lis 2007, 13:06

No a ja jestem dietetykiem. Koińczyłam studium medyczne, ale gotować też umiem :-D

Asiula
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

08 lis 2007, 14:09

Czesc dziewczyny kochane mam nadzieje ze jeszcze ktos tu pamieta o mnie i moim Dominiku...tyle czasu mnie tu nie bylo ale zmiana mieszkania brak netu rozumiecie.Ale porosly te waszye maluszki sliczne sa wszystkie kurcze jak ten czas leci niesamowicie taki moj maluszek byl malutki a teraz juz taki lobuziak.Mamy dwa ząbeczki ladnie siedzimy i wyrywa sie ostro na nogi chce tylko na nich stac, ale mamy tez maly problem odrzucił butelke nie chce ciagnac mleczko tak ale łyżeczką i soczki i herbatke tak mi teraz ciezko nie wiem co robic moze wy mi pomożecie doradzicie kochane co robic? a tak ogolenie to wszytsko jest super to na tyle musze uciekac rozumiecie czas na zupeczke ale napsze cos pozniej i jakies foteczki dodam nowe caluje was wszystkie bardzo cieplo i wasze dzieciaczki :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

08 lis 2007, 14:32

Czesc Asiula, wpadaj czesciej jak tylko bedziesz miala czas :)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA JULI NA 9 MIECHOW :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
i dla MAjeczki za zebalka u nas pusto :(:(:(
u nas wsyztsko ok nocka ok misio wstal o 7 dalby mi pospac gdybym poszla spac jak go polozylismy a ze dostalam 3 czesc Skazanego na smierc to ogladalam do 2 w nocy :) wiec spalam tylko 5 godzin wypilam juz 3 kawe u nas zimno i buro macius na balkonie stoi kocem owiniety :) a ja :ico_prasowanko: mam wielka gore :(
buziakki dla Was wsyztskich

[ Dodano: 2007-11-08, 13:35 ]
Asiula, sliczny ten Twoj synus :) jakie ma niebieskie oczka duzie :)

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

08 lis 2007, 16:41

my wróciliśmy ze spaceru ale cudnie było jak ciepełko i słoneczko zero wiaterku :ico_brawa_01:

objadek zrobiłam wszyscy sie najedli oprócz mnie bo przyjechała teściowa i mi humor zepsuła :ico_placzek: ahhh... szkoda gadać .. ... teraz juz takiego doła załapałam ,ze dopuki to minie to moze potrwac wiele miesiecy to ja juz wcale czasu dla siebie nie bede miała ani z domu nie bede sie mogła ruszyc kiedy bede miała na to ochote mówie wam to jest koszmar

witamy ASIULE I DOMINICZKA W NASZYM SKROMNYM GRONIE :one: :-)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2007, 18:51

Asiula, witaj po długiej przerwie :-D
ale Dominik wyrusł :ico_szoking: :ico_szoking: a jakie sliczne ma oczka takie niebieskie po tobie czy po tatusiu :ico_haha_01: hihi a moze po sasiedzie :-P
Dziekuje wszystkim za zyczonka :-)
beatris75, nie przejmuj sie teściową szkoda sobie głowy jej gadaniem zajmować
urmajo, no prosze mamy kolejnego zabka :-D pewnie temu tak Ci sie czesto majeczka w nocy budziła teraz juz powinno byc lepiej

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

08 lis 2007, 19:04

gozdzik to nie chodzi o gadanie ,poprostu utrudniła nam zycie

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

08 lis 2007, 19:04

gozdzik to nie chodzi o gadanie ,poprostu utrudniła nam zycie

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”