Awatar użytkownika
Jola_85
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

09 lis 2007, 13:15

Czesc dziewczynki wpadam tylko na chwilke bo czuje sie okropnie w nocy rozbolal mnie brzuch bardziej tak po bokach i boli do teraz,do tego doszedl mi jeszcze ból glowy :ico_olaboga: ....nic tylko najchetniej bym polezala a tu nie mam jak bo trzeba obiad zrobic,posprzatac i zajac sie Julcią :ico_noniewiem: ...Iwonka wiesz ja tez mam takie uplawy od wczoraj,w niedziele musze lekarzowi powiedziec...A ty uwazaj bo juz mozesz urodzic w kazdej chwili...Ale ci zazdroszcze...robak y tez z bolami :ico_olaboga: co to sie z nami dziewczyny dzieje...Asiu jesli chodzi o herbatki to nie mozna pic z lisci malin ale taka normalna mozna...

Aha dziewczynki moja Julenka ma super wyniki takze jest zdrowa jak kon :ico_brawa_01: ,poza problemami skornymi,ale to juz zakupilysmy plyny i kremy i sie kurujemy :-)

Awatar użytkownika
Asikk
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

09 lis 2007, 13:24

Jola_85, bardzo ci dziękuje bo naprawde zgupialam co do tej herbaty!! Ciesze się że Twoja córunia zdrowa!!! :ico_brawa_01: Dziewczyny ale wy straszycie nie zostawiajcie mnie tu samej, :ico_placzek: macie się trzymać do terminów zrozumiano :ico_nienie:

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2007, 13:27

Asikk postaram sie posluchac ale wiadomo to nie odemnie zalezy tylk od maji
a co do mojej siostry to ona jest styczniowka i juz tez tu od pewnego czasu zaglada
Jolus dobrze ze z twoja corunia wszystko w porzadku

Awatar użytkownika
Asikk
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

09 lis 2007, 13:35

iwona83, oj wiem wiem tak tylko zażartowałam mam nadzieje że się nie obraziłyście. Poprostu bezdzie mi smutno jak już mnie opuścicie i tak to forum żyje tylko dzięki nam a grudniówek przeciesz dużo a nie tylko my Jola Iwonka Robak i Kaśka , no od paru dni dołączyła Mariola!!
A tak apropo Kaśki naprawde dawno jej nie było mam nadzieje że wszystko ok!!!!

mariola
Jestem mózgiem tego forum!

09 lis 2007, 13:37

Cześć dziewczyny a wiec czuje sie różnie mam straszny bol główy od wczoraj i skaczące ciśnienie.A co do herbaty dlaczego nie mozna malinowej ja cały czs malinowa pije bo nie wiedziałam.Iwonko moze ten czop ci sie sączy . :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2007, 13:54

Asikk wiadomo ze sie nie obrazilam a wlasnie pilnuje syna od mojej kolezanki fajnie mam bo jak tylko usiadl na kanapie to zasnal ale jest mi go strasznie szkoda bo ma zapalenie oskrzeli a lekarze tweirdzili ze od zabkow ma biegunke a gardlo mial cale zaladowane dopiero trzecia lekarka stwierdzila ze to jednka nie od zabkow :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Asikk
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

09 lis 2007, 14:37

mariola, herbatka malinowa powoduje przedwczesne skurcze macicy , ale tak jak Jola_85, napisała to tylko nie wolno pić z liści czy łodyg malin taką z samych owoców można.iwona83, to tam u Ciebie to naprawde ta opieka jakaś do d....py, żeby nie rozpoznac zapalenia oskrzeli :ico_olaboga: , Mam nadzieje że Ty się nie zarazisz od tego małego :ico_nienie: No właśnie może to naprawde ten czop ci się sączy?!! Kontroluj tam kolor tej wydzieliny.

Awatar użytkownika
Jola_85

09 lis 2007, 15:24

Iwonko nie rozchoruj sie nam :ico_nienie: ,a ten czop faktycznie moze ci sie saczyc choc powiem wam,ze przy Julci czop odszedl mi na 4godz przed rozpoczeciem akcji porodowej i byl przezroczysty...Asiu masz racje tylko my w sumie zasilamy ten wątek :ico_noniewiem: ,kasia rzadko bywa,tak samo dawno sie nie udzielała edzia29-oj bardzo dawno...mariolu tak jak napisala asik napar z lisci malin powodoje obkurczanie sie macicy,ale to tez chyba zalezy od organizmu poniewaz jak ja z Julcia bylam juz po terminie wypilam cały sloiczek takiego naparu i nic mi nie dalo...

A ja dziewczyny zas dostalam dzis dawke nerwow :ico_zly: ,moj maz robi ogrodzenie u znajomego i ten gosciu za ten czas co moj Marcin kładł klinkier mial spawac i przerabiac brame okazalo sie,ze nawet palcem nie kiwnal tylko siedzial w domu i plaszczył dupsko i teraz moj Marcin robi to wszystko za niego zeby jak najwczesniej pieniazki byly a tamten jeszcze go wyzywa od najgorszych i ze mu zaplaci duzo mniej :ico_zly: zaufajcie dziewczyny ze jak faktycznie zobacze mala ilosc kazsy za ta robote to pojde i goscia zwyzywam........nonono jeden....

mariola

09 lis 2007, 16:01

no dzieki za wiadomosc .Naprawde chyba zalezy od organizmu z Julka pilam bo nie wiedzialam i mialam skurcze bardzo dlugo ale rozwarcia nie wiec rodzilam ja prawie caly dzien no troche przesadzilam.Na poczatku ciazy jadlam duzo malin to tez szkodzi bo ja mialam wlasnie zagrozona ciaze z powodu skurczy...

Awatar użytkownika
Asikk
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

09 lis 2007, 16:41

mariola, wiesz jak teraz powiedziałaś o tych mailach to tak się zaczełam zastanawiać bo ja w lato czyli tak lipiec -sierpien czyli 4-5 miesiąc też jadłam dużo malin od mamy z działki i wtedy zaczeły się skurcze tak 22-25 tyd ciąży i od tamtej pory jestem na tabletkach i jak narazie jest ok. Więc może i owoce malin mają coś w sobie?! Ja mam tabletki odstawić w 35 tyg. i wtedy niech sie dzieje co chce a w 37 tyg, sama zaczne pić herbatke z malin jak nic nie bedzie się działo hi hi hi :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”