lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

11 lis 2007, 13:27

Asiulka to chyba nie jest nowa praca?
to nowa praca :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ze odpowiadam za Asiulke :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2007-11-11, 12:31 ]
maly w nocy strasznie marudzil,t chcial go ululac,a on tylko mamusia i koniec i dopiero przy cycku sie uspokoil ,tzm przytulilam go do piersi ,on oczywsicie szukal,a ze to byla 12 ,to nie wiedzialam ,ze sie obudzi ,a wczesniej napilam sie pierwszy raz piwa(tzn szklaneczke)chyba od ponad roku czasu ,a ten mi taki numer....ewidentnie chcial cyca,a ja mu go dac nie moglam ...wiem,ze nie byl glodny ,tylko chcial sie uspokoic...dalam mu butelke z piciem ,pociagnal pare razy i zaczal plakac ,bo sie zorientowal ,ze co jest nie tak ....w koncu zasnal bidulek,ja juz piwa nie ruszam ....masakra he he

Awatar użytkownika
Alineczq

11 lis 2007, 13:55

Ach nowa...
No to nie wiem.. moze warto trichę popracować jeszcze zobaczyć jak dalej?
Umnie ta sytuacja była gdzieś po 1,5 roku pracy...

Sama nie wiem Asiu...

Lucy biedny Oli :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2007, 14:19

OJ OJ biedny OLI :ico_placzek: :ico_placzek: ,WKLEJE FOTKI CO NIUNIA WYPRAWIA W ŁOZECZKU NIE MOGE NAWET NA 5 MINUT ZOSTAWIC JA SAMA BO SIE WYKRECA STRASZNIE Obrazek A TU RANO WSTAJE I CO WIDZE :ico_szoking: :ico_szoking: Obrazek I SKEJCIARA Obrazek

Awatar użytkownika
avisek
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

11 lis 2007, 15:45

frydza he he - jakbym widziala moja laure :-) a u mnie przestawianie mebli wczoraj bylo i dzis mam jeszcze troszke sprzatania... milego wieczoru

Awatar użytkownika
Alineczq

11 lis 2007, 20:21

Aga Wikusia jest wspaniała!!!
Wanesska się leni chyba, ale nie chce na boczki się przekręcać, ale na łózku tez się tak wierci :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Dzisiaj ją złapałam przy próbach wzięcia nózki do buzi zaraz wgram na fotosik, dzisiaj starsznie ślimaczy :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-11-11, 19:38 ]
No wgrało się..

Moze bym sprróbowała nózki ośmiornicy?

Obrazek

Hmm a moze lepiej swojej??

Obrazek

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!

11 lis 2007, 21:03

Hej hej
jesteśmy.... :-D
Tęskniłyscie?? :ico_wstydzioch:
Oczywiście jak pech to pech. W niedzielę poprzednia sciągną się u mamy na kompa jakiś okropny wirus i juz nie mogłam do was pisać :ico_placzek:
No ale już jestem.
Jeszcze nic nie czytałam i dzis raczej nie dam rady bo czekam na gości.

Alinko, Frydza super foteczki.

Co u nas?
Tomek juz łapie nóżki jak stary i wpycha je do buźki.
No i wreszcie zaczał sie podnosić do siadania. :ico_brawa_01:
W ogóle jest pocieszny i taki wesoły.
Filmiki zgram w tygodniu jak znajdę chwilke.

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2007, 21:13

Vaneska super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: KAMILKO pewnie ze tesknilismy i :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Tomusia zdolniachy :-D

Awatar użytkownika
Alineczq

11 lis 2007, 21:13

najlepsi przyjaciele.. flacha i zając :-D

Obrazek

[ Dodano: 2007-11-11, 20:19 ]
Kamilko nareszcie jesteś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no szkoda ze ten wirus się wkradł, ale dobrze, ze juz wróciłaś :-D Pokaz nam Tomcia :ico_oczko:

Przed chwilką złapałam jeszcze jedno podejście do smakowania nózki :-D
ale się wgrywa.. fotosaik dzisiaj pracuje jakby chciał, a nie mógł

:ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

11 lis 2007, 23:12

Witam mamuśki!
Helenka ostatnio taka wymagająca, ale przy tym niezywkle pocieszna, że po prostu nie mam czasu na TT .... Przejrzałam tylko ostatnią stronę i widzę, że Wikusia Agi i Wanesska Alinki to niezłe wygibasy wyczyniają :ico_szoking: Helenka jeszcze tak nie potrafi, ale cierpliwie czekam - zwłaszcza na te stópki :-D Moja córunia już zdrowa, jutro wznawiamy spacerki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kamilko, witaj po przerwie - czekamy na fotki i filmiki z Tomeczkiem.
Lucy, jesteś super mamusia, więc nie rób sobie wyrzutów. Oliwerkowi na pewno wystarczyło, że go wytuliłaś.
Spadam na "Gotowe na wszystko". Wkleję tylko zdjęca Helenki, żebyście nie zapomniały jak wygląda jedno z czerwcowych, a właściwie lipcowych dzieciaczków :ico_oczko:

Obrazek

Przymiarka zimowej czapy - spodobała jej się :ico_szoking:
Obrazek

Madziorka, :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Leosia z okazji ukończonych 4 miesięcy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
-indigo-

11 lis 2007, 23:16

Mimo moich gości przeleciałam szybciutko pościki. Zwłaszcza podziwiałam piękne zdjęcia i filmiki.

Basieńko witaj serdecznie. ja cię chyba intuicyjnie przywołałam bo kilka dni temu siedziałam sobie u mamy i myślałam o Tobie. Wracam patrzę a Ty tutaj!!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”