madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

12 lis 2007, 15:16

Hej, my juz po obiadku. Kupiłam karkówke, zrobiłam jak kotlety i zrobiłam sosik. Do tego kapusta pekinska. Pychota.Polecam.

Monia na pewno wszystko jest dobrze, tym bardziej jak mówisz nie poleciałas na brzuch. Ale pewnie oboje sie nieźle przestaszyliście. :ico_szoking: Mały jest na pewno w lekkim szoku, jezeli czujesz sie dobrze i dzidzia sie rusza to nie martw sie.

U nas tez juz prawie nie ma sniegu, dobrze ze wyszłam z Patrykiem rano to troche sie nacieszył.

Maciek teraz poszedł sie zdrzemnąć a ja marze o tym ale mój urwis nie wygląda na zmęcz0nego a nie spi od szóstej rano. Nie wiem co mu sie stało, zaczął potrzebowac mniej snu. A ja bym tak chciała sie wyspac zanim małutka sie urodzi bo potem wiem jak to juz jest i podejrzewam ze długo sie nie wyspię :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
monia26
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

12 lis 2007, 15:35

Monia na pewno wszystko jest dobrze, tym bardziej jak mówisz nie poleciałas na brzuch. Ale pewnie oboje sie nieźle przestaszyliście. :ico_szoking: Mały jest na pewno w lekkim szoku, jezeli czujesz sie dobrze i dzidzia sie rusza to nie martw sie.
Na szczescie nie był to upadek na brzuch,mały sie rusza i to dosyć mocno,wiec jest ok :-) Niestety upadek był spowodowany tym,ze pokłucilam sie z rodzicami i nie zauważyłam psa i buuummm :ico_olaboga: Teraz jek sobie pomyśle to aż mnie telepie,a maż powtarzał nie schodź do rodziców bo nawet nie wiesz kiedy coś sie stanie,a ja mądra sobie poszłam zobaczyć jak wygladają :ico_puknij: i teraz mam :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 lis 2007, 15:54

Monia, uwazaj na siebie prosze! :ico_sorki:

Jak Maly sie rusza, to napewno wszystko jest OK!!

[ Dodano: 2007-11-12, 15:47 ]
Fintifluszka,

Gratulacje z okazji rozpoczecia 8 miesiaczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Fintifluszka

12 lis 2007, 17:03

No właśnie... my dzisiaj startujemy z 8 miesiącem :-D dzięki Gosiu... tak też pomyślałam... mam taki nick zawsze i wszędzie, ale przedstawie się-tak będzie łatwiej i milej, mam na imię Justyna :516:
Pracę już skończyłam i wieczorkiem znowu coś zacznę robić dopiero... zepsuła nam się nagrzewnica w samochodzie i nie można jeździć, bo szyby nie odmarzają i parują od środka :ico_zly: zawsze coś... :ico_oczko:
U nas też po sniegu do jutra nie będzie śladu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 lis 2007, 17:11

bardzo mi milo Justynko!!

U nas tez juz prawie nie ma sniegu

madziarka81

12 lis 2007, 19:55

mam taki nick zawsze i wszędzie, ale przedstawie się-tak będzie łatwiej i milej, mam na imię Justyna

a wiesz ze ja miałam się pytac jak masz na imię? :-) A jak tam z Kubą? Juz lepiej?
Gratuluję zaczętego ósmego miesiąca :ico_brawa_01: My zaczynamy w sobotę :-)

A u nas snieg sypie na całego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Lubię taką pogodę, ogólnie nie lubie zimy ale jak juz jest to niech bedzie ze sniegiem :-)

[ Dodano: 2007-11-12, 18:57 ]
K@tk@, miałam napisac wczesniej :ico_wstydzioch: Wiktoria jest przesłodka. Super ze udało Wam się spotkac z Frydzą. Daleko od siebie mieszkacie?

Awatar użytkownika
Fintifluszka

12 lis 2007, 20:52

Ja zapracowana znowu... idę zaraz do kuchni poszukać czegoś smakowitego-mam ochotę na cos niecodziennego :ico_noniewiem:
a z Kubą to różnie bywa... dzisiaj mu powiedziałam, że czuje się jakbyśmy byli rozwiedzeni i musieli mieszkać pod jednym dachem... bo czasami mi działa na nerwy w tak krótkich odstępach czasowych, że nawet się nie zdążę rozpogodzić, jak mnie znowu wyprowadza z równowagi-kiedy taki stan trwa dłużej to mam go po prostu po dziurki w nosie i samo tylko patrzenie na niego jest dla mnie ciężkim doświadczeniem :ico_puknij: a ponieważ od kilku tygodni nie robi nic innego jak tylko mnie wkurza, więc staram się go po prostu unikać, żeby sobie stresu zaoszczędzić, tyle tylko, że ostatnio siedzę u mamy dużo na dole więc i On zaczął tam przebywać i znowu zaczynam purpurowieć, bo przenosi tam smród i zniszczenie, teraz nawet w mamy sypialni walają sie jego skarpety a dzisiaj jej rozdarł nową poszewkę na kołdrze bo się z psem bawił (dodam tylko, że wczoraj na niego nawrzeszczałam, że ma się z Pumą nie szarpać kołdrą) :wpale: ... już nie mam się gdzie przed nim schować po prostu :712:

mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

12 lis 2007, 21:43

ie wiem co mu sie stało, zaczął potrzebowac mniej snu. A ja bym tak chciała sie wyspac zanim małutka sie urodzi bo potem wiem jak to juz jest i podejrzewam ze długo sie nie wyspię :ico_olaboga:O ile dobrze kojarze to twoj maly ma 2latka skonczone to powiem ci ze moja julka wlasnie w tym okresie juz nie chciala wogole spac w dzien. Gdy skonczyla 1,5 roczku to zaczol sie koszmar z usypianiem jej czasami godzine ja usypialam a spala 30 minut.No a jak skonczyla 2 latka to tylko czasami zdarzyły sie ze zasnela.Dziewczyny moja dzidzia od wczoraj tak szaleje strasznie nogi wypina az mi zle z tym. :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-11-12, 20:44 ]
Przepraszam ale zle zaznaczylam tekst

[ Dodano: 2007-11-12, 20:45 ]
madziarka81, no to o twoim synku ale niestety mariola zle zaznaczyla i jest tak jakbym to ja wszystko pisala przepraszam

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

12 lis 2007, 22:31

Hej hej!!!!
Wszystko jest dobrze, mój "Cielaczek" waży już 2 kg!!!!! Gratuluję drogie Panie 8 miesiąca.
MoniaTy mnie lepiej nie strasz...jak chodzisz to patrz pod nogi Misiu drogi!!!! :ico_nienie:
Justyna trzymaj się i nie dawaj Kubie. No w sumie lepiej się teraz nie wkurzać nadmiernie, ale nadal uważam, że powinnaś byc trochę ostrzejsza dla niego.
Trzymajcie się ciepło! Miłej nocki!!!papa!

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lis 2007, 22:38

Mariola czemu nie piszesz na gg a widze ze jestes na forum :ico_nienie:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”