Basiu Kalinka jest urocza

dawaj dawaj nam tu foteczki, musimy nadrobić zaległoścvi

wklej jak masz jakieś z pierwszych dni :)))
Frydzz K@tka widac bardzo Wiki polubiła. Niech przyniesie jej szczęście!!!
Karla pokaźny ten Twój Pan Kaban

Nie wiem czy za duzo czy norma.. Mi się wydaje, ze jak dziecko chce, no to przeciez mu nie zabierzesz spdo nosa.. chociaz ja Wanessce zaczynam ograniczać trochę. Daje mniejsze porcje, czasem oszukam ją herbatką. Wyczytałam w mundrych gazetach, ze jak teraz zacznie się dziecku duzo podawać jedzenie, to mozna wychowac grubaska. No tak, w sumie nawyki zywieniowe najlepiej wyrabiac od najmłodszego. Z drugiej jednak strony, przciez dziecko kiedy zacznie chodzić, biegac, to szybko zgubi te kilogramy. Nie wiem... Wiesz co, moze skonsultuj się z
dobrym lekarzem , tylko wiesz nie takim jak nasz pediatra...
No właśnie, bno my wróciliśmy od alergologa!!! I co?? Wanesska ma refluks, zgagę i grzyba na skórze co się nazywa drozdzyca

dlatego miała takie cuchnącve kupy (bo to przez złe bakterie), dlatego tak ulewa , a z powodu ulewań cierpi na zgage, bo jej się kwasy cofają do przełyku

z tego właśnie powodu ona tak niespokojnie spała w nocy, popłakiwała i postękwała, bo jej zgaga dokuczała

A cały problem jest w jelitkach, bo źle fukcjonują, przez to się ulewa i przez to cala ta jazda... I co? dzieci tak mają??? Okazuje się,ze nie, Pani doktor!!!

Podawanie Nutramigenu jest zbędne, mamy odtsawić wszystkie kosmetyki i stosować tylkko na zamówienie w aptece. Matko jestem taka zła, a jednoscześnie szczęśliwa, ze robactwo się wykryło. Alergolog powiedziała, ze jakby za późno to zacząc leczyć, mała miałaby kłopoty ze skórą w przyszłości

matko kochana lepej nie gdybać co by było, wazne ze juz jesteśmy na dobrej drodze!
Takze radzę "podwójne" konsultacje jezeli mamy wątpliwości.
Aha była tez mowa o ciemiączku .. jezeli sie zrośnie przed 8 miesiącem zycia - neurolog

ale mam nadzieję, ze przystopuje, ze cały wapń pójdzie w zęby. Które......... UWAGA............ pokazały się

2 dolne jedynki!!!!!! A ja nawet nie poczułam
Doczytam jeszzce Wasze pposty i napiszę, chciałm podzielić się tylko wiadomościami i przeczytalam bardzo pobieznie :)