Kto to do nas zawitał
Dorunia nieładnie tak znikać, oj nieładnie

, no ale jak znami już teraz zostaniesz to Ci wybaczymy

, tym siedzeniem to się nie przejmuj, ja gdziesz czytałam że najpierw dziecko powinno raczkować, no i prawidłowe siadanie to jest właśne z raczkowania!!!!!!!!!
Kochana ale od zdjeć to się nie wywiniesz, dawaj tu pare zaraz!!!!!!!!!!!!!!
Katrin powtórze się, ale naprawde z tym siedzeniem to nie ma co się przejmować, wogóle mnie się wydaje że człowiek za bardzo się nakręca, jeśli inny dzieciaczek coś robi a nasz nie, każde dziecko jest inne, rozwija się we własnym indywidualnym tempie, nie ma nic strasznego jeśli czegoś nie robi a inne robi, przecież tak nudno by było jak by wszystkie były takie same, nawet sobie tego nie wyobrażam!!!!!!!!
Kamelek[/b wszystkiego naj naj najlepszego z okazji pierwszych imieninek [b]Lenki
Delicja jezu to naprawdę dobrze że nie zgodziłaś się zostać, co oni by jeszcze wyprawiali z córcią
Moja teściowa to nawet na ręce małego nie chce wziąść bo się boi i nawet lepiej, tylko kiedy on ją widział, teściu chyba przyjechał 3 tygodnie temu, mały się zaraz rozpłakał na jego widok i głupio mu się zrobiło i pojechał!!!!!!!!! I mam święty spokój, tylko mój dostaje zjeby od matki że nie przyjeżdżamy, bo oni oczywiście nie mają czasu, a teściowa to wiecznie chora, ale do picia to jest zdrowa
Kolka to już niezłe masz zamówienia na prezenty
Teraz to już krótko powtórze, zebyś się nie przejmowała, niunia rozwija się prawidłowo, a czytałam że za prawidłowe chodzenie uważa się jakoś do 18 miesiąca, więc jeszcze kupa czasu
[ Dodano: 2007-11-13, 19:41 ]Katrin to
Antonio już duży chłop, w wadze zbliża sę do dyszki
Dorunia to fajnie że mały tak dużo raczkuje
[ Dodano: 2007-11-13, 19:44 ]ach zapomniałam napisać że z
Jędrulki przystojniacha
[ Dodano: 2007-11-13, 19:46 ]Jak przyszłam to wszyscy uciekli
Idę się położyć i chyba oglądne jeszcze M jak miłość i lulu.................
To dobranoc kobitki i ucałujcie wasze szkraby na dobranoc od ciotki Karoliny