Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 lis 2007, 13:09

mamamonia, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super fotki i brzusio nic tylko zazdroscic!!!!ja chce lato !!!!!!!!!!!! :ico_placzek:

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

14 lis 2007, 13:19

Dziewczyny coś wam chciałam polecić,m fajne bluzeczki w rozm 62 uniseks z disneja, taniutko, Ja już chapsnęłam wzór 1 :-D no a jest mało sztuk :ico_haha_01:
http://www.allegro.pl/item269321722_dis ... ne_62.html

[ Dodano: 2007-11-14, 12:22 ]
wow ale fajne foty, no i brzuch nawet większy od mojego :-D

asika82
4000 - letni staruszek

14 lis 2007, 13:26

mamamonia sliczne zdjecia, brzuszek DUZY! tak z ciekawosci ile masz kilogramow na plusie bo ten brzuszek taki juz okazaly?
emma fajne bluzeczki, ja poczekam na funciki od tatusia bo mam za duzo dlugow i za duzo rzeczy do domu musze kupic na razie wstrzymam sie z zakupami poza tym nie wiem co tam w brzuszku siedzi. dzisaj mi sie snilo, ze urodzilam i to byl chlopak. ciekawe.
Madziu nasz Dawid jest mocno uzdolniony w pomysly :ico_haha_01:

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

14 lis 2007, 13:31

asika82 pisze:emma fajne bluzeczki, ja poczekam na funciki od tatusia

No ja własnie dostałam przelew euraczy więc trochę przyszalałam, pare ciuszków dla Emi i pierwszy ciuszek ta bluzeczka dla syna, i narazie STOP, bo kasy mi na żarcie nie styknie, a chcemy po nowym roku remontoać mieszkanie.

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

14 lis 2007, 13:35

Na plusie mam 3 - 3,5 kg. Nie jest tak źle :ico_haha_01: Nasza dzidzia jest duża. Ma długie nogi i waży też sporo jak na swój wiek. Pamiętam w 12 tyg jak porównywaliśmy długość dzieci ze znajomymi to nasze przerosło inne o 1 cm. No cóż... Rodzice wysocy to i dzidzia rośnie. A swoją drogą nie sądziłam że brzusio jest aż tak wielki jak na swój wiek :ico_haha_01: To mnie zaskoczyłyście :ico_szoking:

asika82
4000 - letni staruszek

14 lis 2007, 13:39

Emma pisze:po nowym roku remontoać mieszkanie.
emma odkladaj , odkladaj bo zaczna sie wydatki, wiem co mowie.
mamamonia pisze:Na plusie mam 3 - 3,5 kg
o to malo , tzn normalnie, widocznie wszystko w brzuszek poszlo. mamamonia poogladaj sobie wstecz nasze brzuszki, Twoj jest chyba numer jeden co do wielkosci.

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

14 lis 2007, 13:46

asika82 pisze:emma odkladaj , odkladaj bo zaczna sie wydatki, wiem co mowie.

My tak stopniowo sobie robimy, bo z jednej pensji i jeszcze małe dziecko w domu to się nie da naodkładać.we wrześniu wymieniliśmy dwa okna te największe,jeszcze nam dwa zostało, i drzwi wejściowe z piękmego jasnego drewna, już razem z futrynami i obiciem.powoli powoli i się zrobi do wiosny myślę :ico_haha_01: choć niwiem czy to realne finansowo będzie, no bo trzeba też i wózek potem kupić inne pierdoły...Wygrana w totka mi się marzy...

asika82
4000 - letni staruszek

14 lis 2007, 14:07

Emma pisze:Wygrana w totka mi się marzy...
ja bym chyba nie chciala bo by tylko w glowie sie poprzekrecalo. mi jest dobrze jak jest, jestem szczesliwa a teraz jak juz mam :ico_ciezarowka: to niczego wiecej mi nie trzeba.

Awatar użytkownika
słoneczko4
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

14 lis 2007, 14:15

mamamonia, super ,że juz wróciłas i u Was wszysko ok.Zdjęcia świetne , super itd. ,aż pozazdrościć nie moglaś Nas tam zabrać :ico_placzek: .Ja chce lato ! Brzusio faktycznie dużyyy .
Emma, bluzeczki fajne , tylko ,że ja tez musze poczekać bo niewiem co w brzusiu siedzi,ale jak coś wynajdziesz to chętnie pooglądamy.
Emma pisze:Wygrana w totka mi się marzy...

...a komu się nie marzy :ico_haha_01:

asika82, widziałam ,że na pierwszej stronce dopisywałaś imiona jak będzesz miała czas to prosze wpisz Karolina 27l.( 27l co prawda w grudniu kończe ale po co póżniej poprawiać) .Z góry dziękuję .

[ Dodano: 2007-11-14, 13:17 ]
asika82 pisze:ja bym chyba nie chciala bo by tylko w glowie sie poprzekrecalo
wiesz kochana to zależy ile ja też zbyt dużej kwoty to nie chce ,ale cosik by się przydało.

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

14 lis 2007, 14:41

Hmmm... No skoro mówicie, że taki duuuużyyyy to niech tak będzie :-D Ja mam wrażenie, że troszkę się sugerujecie jednym wypiętym zdjęciem :-)
Pooglądałam Wasze fotki. Myszka_ to ma mikrobrzuszek, taki tyci tyci :ico_haha_01: Bez porównania z moim - to fakt, ale ona to kruszyna jest... Dziwię się tylko Myszka_, że kolczyk nosisz :ico_szoking: Ja swój już dawno wyjęłam i schowałam...
Emma Twój brzusio w 16 tygodniu mnie rozłożył na łopatki...

Zakupy widzę u Was mega poważne się zaczęły... Ja pozostałam na etapie tych jednych śpioszków. Dalej póki co nie kupuję. Wózków na żywo w sklepach nawet nie oglądałam... Może czas zacząć.

Moim jedynym problemem na dziś jest kwestia biurka z komputerem. Postanowiłam sobie że bezwzględnie wyleci ono z pokoiku dzidzi. Tylko gdzie??!! :ico_olaboga: Mąż informatyk, a biurko i komputer to jego ukochane "meble". W sypialni brak miejsca, w salonie totalnie nie pasuje... A przecież dziecko mi z komputerem spać nie będzie... Ja sobie wymarzyłam pokoik z dziecięcymi mebelkami, zabawkami itp a nie z biurkiem od małego...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”