hej hej
czytalam was poznym wieczorem przed samym spaniem , ale odpisac juz nie zdarzylam, strasznie tt mi muli... nie mam cierpliwosci hihi
wczoraj niemal caly dzien w lozku.,, przerwa na prysznic, obiad, i siup z powrotem hehe
adas wrocil i tez klikal w lozku hihi
ogladalismy prison break (skazany na smierc) a potem ta bajke o gotujacym szczurze ratatouille .. tylko nie skonczylismy, bo adam zasnal a ja siup na tt hihi
leos nie spal.. ciezko mialam noc..
juz po 21 sie obudzil cwaniak maly.. i tak lezal ,gadal,smial sie. pojekiwal.. do polnocy... na krotko przed zasnal. musiala, mu wlaczyc suszarke.. ja polozylam sie szybciej i wkurzalam sie na maxa bo co chwile musiala, wstawac, smoka podawac i takie tam.. nakarmilam go przed spaniem i prawie przysypial a zaraz na nowo ozywiony hihi no wariat nie????????
a potem po godzinie znow sie przebudzil i ta sama akcja, smok , suszarkaa i w kimono.. i taak budzil sie czesto
ale zjadl dopiero o 2, 6, 8.30
normalnie cos mu sie pokrecilo na maxa
dobrze ze choc do 10 spi to daruje mu zycie hehehe
delfinko kreacje majeczki sliczne, i sama modelka rownie piekna
kasik swietna fryzurka i make up, bardzo ladnie wygladalas, vikusia wspaniala... widze ze nie potrezbujesz moich rad bo swietnie dobralas bluzeczke do cegielkowej spodniczki hihi
widzialam ta spodniczke na zywo w bootsie hihi bardzo ladna hihi
marta myslalam zze tesciowa juz spoko, rzeczywiscie na wyluzowana i rowna babke wyglada ale pozory myla niestety hehe oj co ona tak ci nerwy psuje?????
nie mozesz jej olac????
swietnie cie rozumiem z tymi prezentami... ja tez powinnam sie ograniczyc,, a jakos tak nie potrafie.. i wszystkim kupuje. a dzieciakow mamy tez ogrom. hihi juz mam pol pokoju..
ale ja inaczej nie umiem. i tez mi mowia zebym sobie dala spokoj hihi
ale mi sie wydaje ze tu tyle okazji i promocji i zal nie skorzystac hehe
ałaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
leos lezy obok i mnie szczypie
ałąaaaaaaaaaaaaa syn mnie bije!!!!!!!!!!!!
ale i tak jest kochany
NA MAXA
a co tam jeszcze? hmmm
zubelku mysle ze to normalne ze przechodzisz teraz trudniejsze dni, i odbija sie to na relacji z mezem. wcale ci sie nie dziwie... w takiej sytuacji jak jestes to i tak podziwiam ze dajesz sobie sama rade... zobaczysz ze jak sie spotkacie w czworke to zle emocje opadna , tesknota robi swoje... oboje jestescie wkurzenie ze nie mozecie byc razem a do tego macie swoje problemy.... mam nadzieje ze ta data bedzie juz ostateczna.. i nie martw sie ze nie dacie sobie rady... marta napewno pomoze w razie potrzeby, to kochana babeczka o czym nie raz sie juz przekonalysmy nie???
a
ilonka vinee jak zwykle stojnisia.. ale nam modelka rosnie..
[ Dodano: 2007-11-15, 12:37 ]aha
zubelek ty sie nie przejmuj sie kopiujesz posty.. tu tez sa takie dwie z czerwcowek co po dwa razy widza moje mega wypociny hihihi
ale przecie nikt ich dwa razy nie czyta hihi bo po co?
raz czy dwa cos pokrecilam i na czerwcowki wkleilam posta z poloni hihi tylko jasnie pani mi zwrocila uwage bo ja nawet bym sie nie kapnela hehe
ale co tam. zadnych tajemnic nie ma
co innegi gdybysmy obgadywaly czerwcowki na poloni. a polon ie na czerwcowkach hihih ale bylyby jaja heehehehehehheeh
dobra uciekam bo umowilam sie z kumpela na shopping a ona wkurza sie na moja niepunktualnosc hehe