hej :)
IWciu, gratuluję zdolnego syna :) czy to dar wrodzony czy trzeba jakoś specjalnie umysł w młodości pobudzać specjalnymi zabawami żeby mieć takiego zdolniaszkę? Zdradź przepis :)
Maziu, mówisz że po tej szczepionie córcię choróbsko wzieło, to zaczynam się trochę bać co u nas będzie?
Asiu, ale fajnie mieć taką swiadomość, że się na siebie zarabia a nie jest się utzrymywanym, trochę zazdroszczę
Mosobciu, ale super,że Ola taka żywa, kurcze, kiedy ten mój Jaś zacznie chodzić, za jedną rączkę trzymany biega a puścić się nie chce za nic w świecie!
Wpadaj do nas częściej, bo ja tęskniocham!
I już do pracy wróciłaś, myślałam, że to jeszcze troszkę czasu...
Nellu, a ten kurs ciekawy? W razie czego jak już sfiksuję od siedzenia w domu to może przymiesz mnie po promocyjnej cenie na wizytę ;)
Dermatolog powiedziała, że ładnie skóra Jasia wygląda, smarować tyn samym co wcześniej, on ma taką delikatną jasną skórę po mnie i stąd skłonność do różnych świństw, ja też tak mam

A teraz jest zimno i wilgotno i to nie służy skórze łojotokowej takiej jak JAsia, pooć w lato są najkorzystniejsze warunki.
Kupiliśmy Jasiowi warsztat z narzędziemi - taniej niż na allegro - bo za 90 zł w E'Leclerc.
[ Dodano: 2007-11-15, 10:21 ]
Anetko o to samo Iwcię spytałam

Super, że synuś pospał, mój do 6 ostatnio śpi, lepiej tak niż do 5 jak wcześniej