malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 lis 2007, 20:39

...
Ostatnio zmieniony 27 lut 2009, 10:17 przez malgoska, łącznie zmieniany 1 raz.

asika82
4000 - letni staruszek

15 lis 2007, 20:40

emma ta sukienka jest do kolan i ja zamierzam ja nosic do grubych rajstop i kozaczkow.
Emma pisze:ślicznie wyglądasz, co tty gadasz ze zbrzydłas
zbrzydlam bardzo, kazdy to mowi kto mnie zna i nie widuje czesto. a wlosy to ja mam juz dlugie bo cos mi odbilo i je bardzo skrocilam. czekam az odrosna i znowu zrobie jasny balejage bo tak czulam sie najlepiej.
Emma pisze:dlaczego kupujecie takie cieplutkie rzeczy
ja kupuje bo wole dzidzie ubrac w cieple spodenki niz owijac kocem. magda sz. urodzila Dawida 27 marca i ja pamietam jak ona go ubierala i tym sugeruje sie co do kupna ubranek.

[ Dodano: 2007-11-15, 19:41 ]
malgoska prosze bardzo piernik upieke dla ciebie. domanicka 29 , siedlce zapraszam :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!

15 lis 2007, 20:46

asika82, ale ty masz juz ten brzuchal :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
tak ci sie tylko wydaje ze teraz wolniej rosnie bo nie moglas sie doczekac kiedy wreszcie bedzie widac a jak juz wyskoczyl to sie przyzwyczailas ze jest :-) sliczna ta sukienka mozesz tak chodzic tylko z tymi zakupami moglabys poczekac na mnie :ico_nienie: jeszcze tylko 4 dni :064:
Emmamnie w drugiej ciazy lekarz tez czesciej badal ginekologicznie tym bardziej ze mialam male zagrozenie.Z tego co wyczytalam to tez mialas jakies problemy wiec moze dlatego takie czeste te "przyjemnosci".U wielorodek najczesciej dolne ujscie szyjki macicy moze byc niedomkniete wiec mysle ze to tez moze byc powod do czestszego zagladania :-)

asika82
4000 - letni staruszek

15 lis 2007, 20:48

Magda Sz. pisze:z tymi zakupami moglabys poczekac na mnie
kochana ja trenuje żeby kiepsko nie wypaść przy Tobie :ico_haha_01:

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

15 lis 2007, 20:56

Magda Sz. pisze:Emmamnie w drugiej ciazy lekarz tez czesciej badal ginekologicznie tym bardziej ze mialam male zagrozenie.Z tego co wyczytalam to tez mialas jakies problemy wiec moze dlatego takie czeste te "przyjemnosci".U wielorodek najczesciej dolne ujscie szyjki macicy moze byc niedomkniete wiec mysle ze to tez moze byc powod do czestszego zagladania

Ja po cc jestem, bo moja szyjka była tak twarda I UPARTA ZE POWYZEJ 4 CM NIE CHCIAŁA SIĘ RUSZYĆ :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

15 lis 2007, 21:21

Emma pisze:
Joanna24 pisze:Pierwszy raz zostałam tak CH..ko zbadana Boli mnie brzuszek i prawy jajnik.

może poprostu sprawdzał szyjkę jej twardoś i długość, a to mnie zawsze boli bo się musi porozpychać trochę w środku.

No za każdym razem mi ginek bada szyjkę ale ten zrobił to okrutnie. Nigdy tak mnie nie bolało. :ico_olaboga:

Asika pracy bedę miała dużo bo troszku na aukcje pokupowałam :ico_haha_01:

No i zdjęcie brzuszka :ico_haha_02:

18 TC:

Obrazek

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

15 lis 2007, 21:28

ja siedzę na allegro i oglądam swetry męskie, bo uwaliło mi się, że muszę mężowi kupić jakiś fajny sweter pod choinkę i właśnie przeglądam czy mają tam coś ciekawego...
noi znalazłam coś fajnego, a dopiero zaczęłam szukać, jeszcze po sklepach bym pochodziła tylko nie wiem gdzie mam szukać fajnych męskich swetrów... narazie pokażę Wam to co na tą chwilę mi się podoba:
http://www.allegro.pl/item270070844_swe ... yjna_.html
http://www.allegro.pl/item269430543_atr ... rze_l.html

patrzyłam jeszcze za jakimś zwykłym, ale fajnym swetrem, ale nie ma za bardzo w czym wybierac, ehhh ale mam nadzieje, że jednak wylukam coś fajnego :ico_noniewiem:

asika82
4000 - letni staruszek

15 lis 2007, 21:44

myszka ten pierwszy sweter z kapturem super. sama chetnie Marka bym w nim zobaczyla wiec tez o takim prezencie pomysle mimo to, ze Marka nie bedzie na świeta to mu jakis prezent kupie.

[ Dodano: 2007-11-15, 20:47 ]
joanna zapomnialam o Twoich aukcjach a brzuszek zaczął sie zaokrąglać, brawo.

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

15 lis 2007, 22:32

Joanna brzuszek coraz ładniejszy o fajny tak od piersi do podbrzusza, fajny półksiężyc :ico_brawa_01:

ja jeszcze porozglądam się za jakimś swetrem, ale ten mi się podoba i fajny bo taki cieplutki to może byc prawie jak kurteczka na chłodniejszy wiosenno letni - wieczorek :ico_oczko:
a pewnie że kup Markowi prezencik, zawsze to milusie jak się kupuje coś komuś kogo się kocha a jak jest daleko to podwójna radoch!

mówię Wam ale u nas sypie śniegiem i końca nie widac, jak tak dalej pójdzie to nas zasypie :ico_szoking: :ico_olaboga:

a to dla humorku :-D
http://pl.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3c ... re=related
http://pl.youtube.com/watch?v=MvbWwjSnk ... re=related

[ Dodano: 2007-11-15, 21:38 ]
jaaa a ten mały to jest dopiero dobry :ico_szoking:
http://pl.youtube.com/watch?v=TjpgLu_zq ... re=related

Awatar użytkownika
Magda Sz.

15 lis 2007, 23:39

Myszka_, ten maluch smiejacy sie jest po prostu cudny :ico_smiechbig: moje chlopaczki tez tak chichotaly :-D a ten tanczacy to az jakis nienaturalny :ico_noniewiem: pierwszy raz cos takiego widze :ico_szoking:
a sweterek ten pierwszy swietny chociaz ten drugi tez fajny.U na jest ten sklepik Jack&jones i sa fajne rzeczy i dobre gatunkowo moj mezus najczesciej znajduje tam cos dla siebie :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”