hej wam wszystkim
Na początku

:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
DLA KRZYSIA I MARCINKA
Ja miałam dziś dzień że hoho
przychodzę do pracy jak zwykle przed 8 a tu weszystko pozamykane, nikogo nie było a miała już być koleżanka bo ona zawsze jest wcześniej. Co prawda klucze miałam bo wczoraj musiałam zamknąć, ale nigdy sama nie otwierałam więc nie byłam pewna co i jak. No i dzwonie do koleżanki a ona mi mówi że jest chora i nie przyjdzie. Wyobraźcie sobie że tak z nienacka musiałam przejąć wszystkie obowiązki bo druga dziewczyna na urlopie a trzecia też na L4. No i zostałyśmy same we dwójkę dwie sierotki które pracują tam raptem od tygodnia. Najpierw sie poryczałam, a potem stwierdziłam że przecież co ja sie przejmuje, jak i tak tam nie chce zostać
No i zabrałam się nieudolnie za wszystko pokolei, zgodnie z listą którą mi koleżanka zostawiła, czego nie wiedziałam to pytałam naszego informatyka i jakoś przeżyłam cały dzien. Ale ile błędów zrobiłam i czego nie zrobiłam a powinnam, to się okaże jutro, poza tym na biurku zostało mi masę rzeczy do zrobienia jutro. o ile znajde na to czas. Dobrze że jedna wraca z tego urlopu i będziemy w trójkę, ale nie uśmiecha mi sie to wszystko wcale. Niezłý miałam chrzest bojowy, normalnie mówię wam. Dobrze że się nie rzucali że coś źle że czegoś nie ma, bo ja normalnie byłam gotowa im powiedzieć, że po tygodniu pracy nie jestem w stanie samodzielnie wszystkiego sama zrobić, bo nie zakończyłam jeszcze szkolenia i nie wszystko wiem.
Ale było minęło. jeszcze jutro i mam nadzieję że w sobote nie bede musiała iść.
A moja córunia nie spała za dużo w dzień i padła już o 19.30 mam tyko nadzieję że prześpi noć, bo 19.30 to dla niej zbyt wczesna pora na spanie, tym bardziej że zjadła tylko 90ml. No zobaczymy
Madziu jak mąż? mam nadzieję ze wszystko w porządku. Trzymaj się kochana
Ty
Juli biedactwo też się trzymaj, teraz powinno być już tylko lepiej
Acia cieszę się że znaleźliście mieszkanko które nie jest bardzo drogie i wam się podoba, teraz będziecie mieć frajdę w urządzaniu go
Agniecha772 super macie kuchnię, a zdjęcie Tomusia z tymi pieskami rewelka.
Dobra bo chyba się trochę za bardzo rozpisałam
Odezwę się znów. Jutro mogę nie zdążyć, bo późno wróce, ale postaram sie do was zajrzeć, żeby potem nie mieć takich zaległości, a chcę być na bierząco