Tak jak myslalam mala Nicole obudzila sie po niecalych 45 minutach wyspana i juz nie marudzila tylko sie ladnie pobawilysmy
zjadla z apetytem cala buleczke z serkiem i troche mojej lazanii i pobawila sie i poszla ladnie spac
zasnela przed chwilka i mam nadzieje ze bedzie spala spokojnie i moze tez uda mi sie wyspac
To jest roznie u Nicole ze spankiem
raz w dzien spi okolo 2 godzin a raz tylko 30 minut
innym razem jak dzisiaj potrafi spac po polodniu tez okolo 1 godzinki zeby sobie tylko odpoczac i nabrac sil jeszcze na wieczor.. a innym razem niechce wogule spac po polodniu tylko spi troche w dzien no i to tak roznie jest ale ogolnie jest malutka kochana i takim lobuzem ze hej
Mowi tylko caly czas mama mama mama jak cos spadnie to mowi bam a jak cos sie jej nie podoba to mowi bee bee albo jak jej cos spadanie to tez czasami mowi bebe bee chcialabym zeby mala zaczela mowic powoli wiecej slowek ale ona chocby sie uparla na mame i koniec moj maz mowi do Nicolci powiedz papa a mala mama mama tak chocby na przekor albo jest jej tak wygodnie niewiem niemam pojecia
myslicie ze to normalne?? Wiem ze kazde dziecko ma swoj wlasny rytmus ale powoli mnie to zastanawia?? ze mala mowi najbardziej tylko mama mama mama
Iza trzymaj sie kobietko jakos sie pouklada zycze ci wszystkiego dobrego i powodzenia my kobiety jestesmy silne i damy rade
Nicole przestala plakac jak wychodze do ubikacjii ale w nocy i tak liczy sie tylko mama nawet jak potrzebuje smoczka to mnie potrzebuje a jak moj maz przyjdzie zo placze
no ale tak bywa..
Aginka mam nadzieje ze z twoim bratem wszystko bedzie ok i sie mu ladnie wszystko pouklada powodzenia
I piekne foteczki moja Nicole tez by na mrozie nie usnela
za duzo ciekawych rzeczy kolo niej i snieg ja tez bardzo interesuje
takze o spanku na mrozie niema mowy
ale super ze Malwinka na mrozie spac umie
I mala Malwinka wyglada jak Modelka
Ok znowu referat gotowy no ale mysle ze juz do mnie i do tego ze takie wypracowania pisze przywyklyscie
Ide spac bo jutro sobota i chcialabym sie troche wyspac dobranoc baboski paa