Magdzinko, Brawka dla Joasi. No i dla Milenki
Kajuni za "bańki" hihi
Karolas, jejku znowu u Kacperka zapalenie? Ja miałam tak samo z Alą w tamtym tygodniu. W czwartek byłam z Arusiem u lekarki i wzięlam też Alę do osłuchania. Nic nie wysłuchała mimo że kaszlała.We wtorek Aruś do kontroli, a z Alą do lekarza bo gorączka... I tak w koło macieju...Mam nadzieje że zastrzyki pomogą twojemu synkowi... Trzymaj sie, bądź dzielna, te choróbska kiedyś minął, też jestem tego przykładem...
Dorotko, tak jak mówią dziewczyny, zajmij się lepiej zdrowiem. Tym bardziej, że za jakiś czas zostaniesz sama, jak twój mąż wyjedzie... Muszisz być zdrowa!
Lulu, widzisz, skoro już w drugim dniu Filipek dzielniej zniósł ćwiczenia to teraz może być tylko lepiej... Trzymaj się!
[ Dodano: 2007-11-16, 21:10 ]Któraś z was pytała czy kupiliśmy kamerkę. A tak kupiliśmy. Tego Panasonica z twardym dyskiem. Jest super. Łatwa w obsłudze nawet dla takiego matołka technicznego jak ja. Ala no i Aruś już maja trochę filmikow nagranych. Szczególnie Ala jest wdzięczną aktorką, ja można filmować na okrągło. Jak tańczy na przykład-tylko usłyszy muzykę, czy hasło:Ala tańczy, już wywija dupką, Puszcza ciumka, albo oczko. Albo pokazuje ile ma zmarwień (kładzie sobie obie rączki na główce), albo poazuje jaka duża będzie (wysoko wyciąga rączki do góry). Robi też moje moje... z tym ze zakańcza to mocnym uszczypnięciem... szczypie strasznie. I uwielbia ciągnąć za włosy. VChyba z zazdrości że sama ma niedużo. Tak na marginesie kupiłam jej spineczki, ale jeszcze słabo się trzymają, bo ona ma z tyłu więcej włosków, a raczej loczków, bo się jej fajnie wiją...
Mam tylko problem bo za cholerę nie potrafie tych filmików wgrać żeby je wam pokazać. W jakim programie to robiłyście????
Ależ się spisałam, któż to będzie czytał...