doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2007, 10:03

dzien dobry

ja dzisiaj troszeczke pozniej na uczelnie bo na 11.25 ale zaraz musze sie i tak zbierac :)

mialam wczoraj kolo - chcielismy je przelozyc ale baba sie nie zgodzila. nie wiem jak mi poszlo, bo nie mialam sciag... a duzo nie umialam :P poczekamy zobaczymy - za miesiac wyniki :)

siedze teraz u rodzicow i na uczelnie mam ponad 1h drogi, bo A. pojechal do Warszawy, a małą musze gdzies zostawic, iwec spedzam weekend u rodzicow.

milego dzionka

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2007, 11:23

Całuski dla Kinguli z okazji skończenia 6 miesięcy :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

18 lis 2007, 11:44

hejka wszystkim !!

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2007, 13:48

Good morning, good morning... :-D

Dla naszej czarnowłosej piękności...dużo zdrówka i radości :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: od Hani i cioci Karoliny!!!

Sikorka :532: dziękuję...Ty powinnaś zostać jakimś psychoterapeutą... :-D No racja, nie wyobrażam sobie, żeby Hani nie było!!! ech, ot głupia baba, hormony, zmęczenie i nerwówka gotowa. Dziś już pracowałam nad emocjami i jakoś przeżyłam kolejną histerię nad kaszką...jak już było źle, o zakończyłam jedzenie i dostała mleko. :-)

A ja już z nogi na nogę przestępuję, bo ok. 16-17 J bęzdie już z nami!!! :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: super!!! więc jednak troszkę z tej niedzieli będzie, zdąży się nacieszyć troszkę Hanką, będzie z nami przy kąpieli :ico_brawa_01: ale mam radochę!!!

Hanka zalicza drugą drzemkę, poprzednia to było ok.40minut, więc już zaczynała marudzić. A teraz już śpi też ok.45minut...Jak wstanie to troszkę pobrykamy, może zje obiad? dziś mam dla niej pomidorową. Jej w ogóle smakują teraz tylko nasze obiady, a te słoiczkowe to bleeeeeeee.......Nie dziwię się! bobovity ragout z indykiem po 6miesiącu, to takie gęste i ma już większe kawałki, więc to nie dla niej. Czym ona ma to żuć niby? a naszą pomidorową wczoraj smakowała tak, że łyżeczkę mi wyrwała z ręki!!!

Ok, lecę...dziś już pewnie nie wejdę....w ogóle na razie mniej mnie tu chyba będzie...a może nie? jakby co, to pamiętajcie o mnie :-D a ja będę tęsknić... :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2007, 14:59

dla Kini moc całuskow :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

a tak wogole to u nas znow stan pogoraczkowy...38 st..nie wiem juz sama o co chodzi..rzyganko przy jedzeniu..ale łyka normalnie, nie płacze przy jedzeniu, nie ma kataru, ani kaszlu... :ico_noniewiem:

miłego dnia

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku

18 lis 2007, 17:35

Witajcie na początek wszystkiego najlepszego dla Kingusi i wcześniejszych solenizanów :ico_buziaczki_big:

coraz mniej mam czasu i sama nawet nie wiem dlaczego, chyba się rozlatuję wszystko mnie boli a dziś to już porażka, coś mi niedobrze musiałam chyba wpiep... cos nieodpowiedniego, przeziębienie powoli mija, katar malutki ale za to kaszel... Mat chyba już nie złapie choróbska jeśli dotąd jest wszystko ok??? Moi wszyscy domownicy pouciekali ja samaw domku, mały śpi, a ja klikam i czytam, dziś musiałam zrobić dla małego zakupy, bo już następne ubranka małe, szkada że T nie uznaje zakupów w lumpeksach.... tyle kasy bym zaoszczędziła........... no ale jak mam go przekonać??? z resztą teściowie też są na nie, jak słyszę jak nadają na swoją córkę ze zakupy dla dzieci w lumpeksach robi to mnie samej się odechciewa....
T coś przebąkuje ze w wakacje chce jechać do anglii do pracy... no niech jedzie, założe się że do wakacji ten pomysł mu zbrzydnie

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2007, 18:20

kate tak sobie wymyslił ze pojedzie do Anglii,a wy niby co, macie z Matem zostac sami?? :ico_noniewiem:

Milu spi, temp raz wzrasta raz maleje, nie wiem juz co z nia, jutro idziemy do lekarza..

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2007, 19:29

weekend i pustki - bynajmniej nie mam zaleglosci duzych :)

wiecie co, moje dziecko jest dziwne... deserki ze sloiczkow wcina az sie uszy trzesa, ale obiadki i zupki i są bleee, dzisiaj moja mama zrobila lekki rosolek kurczaczka i marchewka - zmiksowana i tez tego nie chce... juz nie wiem co mam jej dawac do jedzonka...

kate_k82

18 lis 2007, 19:40

Lady no pewnie że sami ale on chce jechać tylko na 2 mies bo tak to ma pracę od września do czerwca no i zostają te 2 mieś gdzie kasy brak nie wiem co będzie jednego jestem pewna że na te 2 mies to musi znaleźć jakąś pracę bo kredyt nas zeżre a może Mili ząbki jakoś idą??? jak ja byłam u lekarza i powiedziałam że Mat ma podwymższoną temp to stwierdziła że do 38 to normalne u Matem na kolanach piszę a on gryzie gumowego słonika i ślina się tak leje że już mam mokrą rękę a zębów nie widać...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2007, 19:56

no ja tez mysle ze ta temp na zeby, ale dla pewnosci pojde do lekarza to sie przynajmniej nie bede martwic...
no bo jak smaruje jej dziasła tym zelem to ja nic podejrzanego jeszcze nie czuje...
a mała spi juz prawie 2 godz :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”