hej :)
najlepsze życzenia Imieninowe dla naszej kochanej mamusi Jasia czyli Riterki, spełnienia marzeń, jak najmniej smuteczków, dużo więcej czasu dla siebie, pociechy z chłopaków i wkrótce córeńki
MAritko, super, że wpadłaś, prześliczne zdjęcia przysłałaś, mi się najbardziej podoba to rodzinne, ale super wyglądacie Wszyscy Razem
Różyczka ma takie same włoski jak Lila i jak tak leży na boczku to mi Lilę przypomina, tylko buźka troszę inna, Lila chyba bardziej do Bartusia podobna a Różeńka do Ciebie
A Bartosz chory,że w tej maseczce Lilę karmi?
Pisz jak najwięcej w miarę możliwości, o tych nowościach dla niemowlaków też
pewnie niejednej się te info przydadzą
I jak Ty się w ogóle czujesz w połogu, ja to wspominam - brrrrr..... ale pamiętam, że Ty się szybko "wygoiłaś"
dla Waszej Rodzinki!
A Maritka mimo dwojga dzieci napisała dziś najwięcej, wstyd dziewczyny
Asiu, rodzice już odjechali? Ty masz naprawdę luxusowe dziecko - tak kiedyś napisałaś o Wiki i tak mi utkwiło, naprawdę - że bawi się wszystkimi zabawkami, u nas ost lepiej z tym ale też różnie bywa, wszystko idzie szybko w kąt!
Maziu, super, że o ten jeździk zapytałaś bo też chciałam,
a reszta mausiek jak ocenia jeździki? Dzieci się lubią nimi bawić? Warto kupić? Bo myślę, żeby na Gwiazdkę nabyć.
Mery, bidulko, ale się nasprzatałaś
ale za to masz już swój własny śliczny domek
Agatko, a Ty już zdrowa? Z Dawidka to przystojnaiczek, wygląda na przyszłego łamacza serc niewieścich
Anetko, jak się tatuś spisał? Jak Joachimek na niego zareagował? A TY jak się czujesz po tej wizycie?
A ja dziś byłam na zakupach - niestety jeszcze nie sama - z dwoma ogonami - Danielem i JAsiem
Ale tym razem zakupy się udały, bo mąż mi sprawił mi kurtkę i buty narciarskie, nie to żebym na narty się wybierała
tylko taki styl mi teraz najbardziej odpowiada przy małym dziecku, ciepło, lekko i wygodnie :)